додому Новини Освіта «Цим мають зайнятись правоохоронці»: мер Черкас вимагає покарати постачальника неякісного м’яса в...

«Цим мають зайнятись правоохоронці»: мер Черкас вимагає покарати постачальника неякісного м’яса в садочки

0
rubryka.com

Договір із підприємцем, який виграв тендер та привіз до дитячих садочків міста неякісне м’ясо, повинен бути розірваний.

З такою заявою виступив мер Черкас Анатолій Бондаренко.

Він повідомив, що вже дав відповідне доручення своїм заступникам та директорам відповідних департаментів. У найближчі терміни уся документація по даному факту має бути зібрана та передана до правоохоронних органів.

«Документи та відповідні акти повинні бути передані у відповідні органи. Я думаю, що правоохоронці, замість того, щоб займатися розподілом земельних ділянок, повинні відреагувати на ті кричущі факти, які стосуються наших дітей. Горе-підприємця, який хоче травити наших дітей, потрібно покарати», – додав Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, вчора, 24 березня, заступниця мера Анастасія Чубіна оприлюднила фото м’яса яловичини, яку постачальник привіз до дитячих садочків. Згідно з документами, продукт – вищого ґатунку, однак по факту – сумнівної якості.

У зв’язку з цим, у дитячих садках вирішили повернутися до перспективного меню. По факту було складено акти про невідповідність продукції та її повернення.

Додамо, що згідно з даними Prozorro перемогу в конкурсі на закупівлю отримало ТОВ «Каштан-Плюс», яке має дружні стосунки із «батьківщинівцем», секретарем міської ради Юрієм Тренкіним. Ціна по укладеному договору становить 7 676 734,42 грн. Підприємство повинно було постачати м’ясо до 54 дошкільних навчальних закладів Черкас.

Окрім цього, історія співпраці Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради з ТОВ «Каштан-Плюс» має вже не один неприємний випадок. Зокрема, це постачання овочів, молочної та м’ясної продукції до освітніх закладів за завищеними цінами, неодноразові зриви тендерів на закупівлі продуктів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у меню черкаських дошкільнят з’явиться м’ясо.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version