додому Новини Черкаси А Бондаренко проти: черкаський мер не бачить сенсу виконувати карантинні заборони

А Бондаренко проти: черкаський мер не бачить сенсу виконувати карантинні заборони

0

Черкаський міський голова не вбачає доцільним виконувати всі карантинні обмеження, які прийняла обласна комісія з питань техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це Анатолій Бондаренко сказав у своєму традиційному відеозверненні до містян на своїй сторінці у Фейсбук.

За його словами, міська комісія, яка буде скликана найближчим часом, не буде приймати ці рішення. Так, він вважає недоречним закривати Черкаський зоопарк, бо це відкритий простір, тому ризику для містян там не буде.

«Пропонуються такі непопулярні методи, які наша комісія не буде приймати. Наприклад, відвідування мешканцями Черкаського міського зоологічного парку, бо я вважаю, що зоологічний парк працює на свіжому повітрі, я думаю, що нічого страшного, якщо мешканці будуть відвідувати цей парк.»

Крім цього, Бондаренко не підтримав закриття непродовольчих магазинів, потрібно лише обмежити кількість відвідувачів. Як зазначив міський голова, комісія пропише конкретну дозволену кількість покупців на один квадратний метр. Такої ж думки він і щодо роботи ринків.

«Діяльність продовольчих ринків забороняти також недоцільно, бо люди приходять, люди дихають на свіжому повітрі, у великих супермаркетах набагато легше заразитися ковід-19, ніж на свіжому повітрі.»

Єдине, про що мер просить містян – носити маски та дотримуватись дистанції. Саме це, на його думку, вбереже всіх від інфікування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version