НовиниЧеркащинаЧуйні, незламні й талановиті: топ-5 героїв листопада Черкас (ВІДЕО)

Чуйні, незламні й талановиті: топ-5 героїв листопада Черкас (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Чуйні, незламні та талановиті. Працюють, коли немає світла. Підкорюють українські сцени та світові ринги. Долають тисячі кілометрів, щоб допомогти військовим. Топ-5 героїв листопада Черкас за рейтингом редакції ВІККА.

1. Рятує життя пацієнтів навіть без світла. Черкаський хірург Дмитро провів операцію на серці хворого, коли в регіоні не було електроенергії. Тоді до лікарні привезли чоловіка з гострим інфарктом. Медику довелось оперувати на резервному живленні.

«Трошки переживали, не тому що не знаємо, як це робити, просто ніколи не працювали в умовах запасного живлення. Ми не знали, чи встигнемо, на скільки його вистачить, ми не пробували ні разу. Операція тривала до півгодини, ми зробили все якісно, швидко, злагоджено», – розповідає серцево-судинний хірург Дмитро Паляничко.

2. А англієць Брюс здолав більше 3000 тис кілометрів, щоб доставити 2 автомобілі українським військовим. Також привіз більше 300 бляшанок енергетичних напоїв. Це вже другий його візит до Черкас. Вперше приїжджав ще влітку. Тоді допомагав волонтерам ремонтувати автомобілі і відганяти їх на схід.

Брюс Алан Барроу зазначає: «2 транспортні засоби прибули з Великобританії, від місцевого до мене, з району Брістоля. А потім хлопець із волонтерського центру, щось на кшталт складу в Келні в Німеччині, якого я зустрів, пожертвував енергетичні напої. Він також їздить в Україну з медичною допомогою для лікарень, їжею та іншими пожертвами»

3. Марія Квітка з Корсунь-Шевченківського підкорила сцену українського співочого шоу. Народний спів черкащанки привернув увагу тренерів та глядачів ще на «сліпих прослуховуваннях». У фіналі дівчина заспівала рядки Шевченка «Реве та стогне» в сучасному аранжуванні. Марія отримала найбільшу кількість глядацьких голосів і перемогла.

Фото: з сторінки tsn.ua

«Я не могла повірити, поки пан Андрій не вийшов на сцену, я взагалі не розуміла що відбувається, але це фантастично. Насправді такі моменти і те, як підтримував мене зал, і те, який відгук я бачила в очах людей. Це були незабутні моменти», – поділилася враженнями Марія Квітка у ефірі «Сніданку з 1+1».

4. Семирічна Марія Шемшур організувала благодійний ярмарок прямо біля під’їзду будинку. Разом із бабусею дівчинка випекла різні смаколики та продавала їх сусідам. На ярмарку Марія зібрала дві з половиною тисячі гривень. Їх передала волонтерам на придбання генератора для військових.

«Ну ми з бабусьою двоє придумали. Всякі булочки, картошку солодку, пиріжки. Бо я дуже люблю Україну свою і хочу допомогти їй», − розповіла дівчинка.

5. Ще одна Черкащанка стала срібною призеркою, але вже Чемпіонату світу з боксу. Змагання проходили у іспанському місті Ла-Нусія. У ваговій категорії 57-60 кг Тетяна Довгаль перемогла суперниць з Мексики, Словаччини та Туреччини. У фінальному поєдинку спортсменка поступилася суперниці з Нідерландів і стала віце-чемпіонкою світу серед молоді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x