додому Новини Черкащина Чому деякі будинки залишаються зі світлом під час відключення: відповідь ДТЕК

Чому деякі будинки залишаються зі світлом під час відключення: відповідь ДТЕК

0
У Черкасах вимкнуть

У Києві та інших містах України через особливості забудови у деяких будинках під час відключень електропостачання світло не вимикають. Річ у тім, що вони інтегровані з об’єктами інфраструктури. Про це розповідає сайт «Обозреватель» із посиланням на виконуючого директора ДТЕК Дмитра Сахарука.

У Черкасах вимкнуть
brovary.net.ua

“Це найчастіше питання: чому в мене світла немає, а в сусіда є. Річ у тім, що в Києві та інших містах дуже висока інтеграція житлової забудови з іншими об’єктами, які не належать до житлового фонду. У багатьох будинках змонтовані чи вбудовані об’єкти критичної інфраструктури, підстанції, які забезпечують воду, зв’язок, сервери, зберігання ліків, розташування органів держвлади, правопорядку тощо. Деякі будинки приєднані до однієї лінії з об’єктами критичної інфраструктури, наприклад лікарнями”, – пояснив він.

Це означає, що неможливо вимкнути світло в будинку, не від’єднавши сам об’єкт інфраструктури.

Він зазначив, що після обстрілу критичної інфраструктури країною-терористом Росією на початку тижня ремонтні роботи продовжуються. Через великі обсяги пошкоджень, зокрема станцій, які забезпечують передачу електроенергії, на відновлення потрібно багато часу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version