НовиниЧеркащинаЧоловік освітянки допоміг КП облради "злити" 3 млн. на...

Чоловік освітянки допоміг КП облради "злити" 3 млн. на опалення

-

- Advertisment -

Фірма чоловіка освітянки допомогла комунальному підприємству облради дати 3 млн. грн. на ремонт опалення ФОПу, пише "Кропива".

На початку серпня КП "Управління по експлуатації будинку рад і об'єктів обласної комунальної власності" оголосило торги на капітальний ремонт системи опалення Будинку рад (1 черга). Очікувана вартість закупівлі складала 3,137 млн. грн. Аукціон мав відбутися 22 серпня.

В останній день подання документів на участь в торгах 21 серпня, в неробочий час подали два учасника – ПП "Асідан" та ФОП Вєлєс В.М. 

Головними кваліфікаційними вимогами в тендерній документації були визначені – наявність працівників, наявність матеріально-технічної бази, наявність документально підтвердженого досвіду виконання як мінімум трьох договорів виконання таких робіт. Дану інформацію бажаючі взяти участь в торгах мали подати в довільній формі.

Аналіз поданої учасниками документації свідчить, що повний пакет документів які підтверджують досвід виконання робіт, наявність працівників та матеріально-технічної бази подав лише ФОП Вєлєс В.М.

22 серпня відбувся аукціон на якому учасники запропонували стартові ціни своїх пропозицій відповідно ПП "Асідан" – 3,135 млн. грн., а ФОП Вєлєс В.М. – 3,104 млн. грн. За три кроки аукціону жоден з учасників не понизив ціну початкової пропозиції.

Відповідно переможцем аукціону став ФОП, який згодом подав повідомлення про намір укласти договір. На сьогоднішій день роботи по капітальному ремонту опалення тривають вже кілька тижнів, однак договору не оприлюднено. 

Згідно тендерної документації, роботи мали розпочатися в цьому році, а граничний термін їх завершення – 20 грудня 2019 року. Технічною документацією передбачено демонтаж 278 чугунних батарей (по 80 кг) та 1574 метри металевих труб різного діаметру. 

Натомість мають бути встановлені 2782 секції біометалічних радіаторів (22 бар тиску) та прокладено 3034 м. поліпропіленових труб різного діаметру.

Відзначимо, що засновником і власником ПП "Асідан" є Федейко Віктор Васильович чоловік головного спеціаліста відділу дошкільної та загальної середньої освіти Управління освіти і науки Черкаської ОДА Ірини Федейко

ФОП Вєлєс В.М. отримав замовлення від комунального підприємства на різні види робіт з травня 2017 року на суму в 3,987 млн. грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Сосновому бору урочисто відкрили оновлений оглядовий майданчик.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x