додому Новини Черкаси Чи буде дитсадок на Митниці? Черкаські депутати хочуть почути конкретну дату початку...

Чи буде дитсадок на Митниці? Черкаські депутати хочуть почути конкретну дату початку будівництва

0

Черкаські депутати мають сумніви у тому, що дитячий садок по вулиці Героїв Дніправ 83 таки побудують у цьому році, як обіцяла обласна влада.

Про це під час сесії 15 квітня заявив обранець Сергій Рубан, передає кореспондент vikka.ua.

За його словами, підрядник досі не визначений, а аукціон переносився двічі.

«Президент України Володимир Зеленський ініціював включення будівництва дитячого садка на Митниці у програму «Велике будівництво». Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко додав, що будівництво можна буде розпочати вже у 2020 році, але воно досі не розпочалось, – каже міський обранець. – 5 лютого 2021 року була скликана позачергова сесія міськради заради виділення понад 20 мільйонів гривень з бюджету Черкас на будівництво цього ДНЗ. Тоді обласна влада мотивувала це тим, що будівництво без цих коштів розпочати нереально. Голова ОДА Олександр Скічко не раз говорив, що садочок має бути збудований до кінця 2021 року. Департамент будівництва Черкаської ОДА двічі переносив дату аукціону з визначення підрядника цього будівництва».

За його словами, станом на 14 квітня підрядник досі не визначений. 9 квітня відбувся аукціон, але переможець ще невідомий.  Також перелічує: у тендері заявились три компанії: «Росава» з міста Корсунь-Шевченківський з вартістю, яку вона запропонувала, – 68,7 млн грн; ЖК «Гарант» з Вінниці – 85 млн грн. і «Черкасиміськбуд» – 92,9 млн грн.

«У мене є підозри, що з тих трьох компаній виграє найдорожча, тому що двічі переносився цей аукціон. Виникають сумніви, що ДНЗ на вулиці Героїв Дніпра, 83 буде збудований взагалі. Або, можливо, стане довгобудом. Звертаюсь із проханням надати інформацію, чому аукціон уже двічі переносився, чому досі не визначився підрядник будівництва,  а також надати точну дату початку та завершення будівництва», – зазначив Сергій Рубан.

Його звернення колеги під куполом підтримали.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через антивакцинні борди за Черкаси візьметься РНБО.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version