додому Новини Кримінал Через антивакцинні борди за Черкаси візьметься РНБО

Через антивакцинні борди за Черкаси візьметься РНБО

0
Фото: Mariya Vidyapina

Черкаси «прославились» на всю Україну через сітілайти із закликами проти вакцинації. Щодо цієї ситуації вже є звернення нардепа, колишньої заступниці Міністра охорони здоров’я Ольги Стефанишиної до секретаря РНБО.

Про це під час сесії Черкаської міськради 15 квітня заявив депутат Віктор Євпак, передає кореспондент vikka.ua.

Фото: Mariya Vidyapina

«Вони просять розглянути на засіданні РНБО питання загрози національної безпеки України, пов’язане з розповсюдженням антивакцинаторських закликів в умовах пандемії COVID-19, вжити негайних заходів у Черкасах, попередження подібної інформації та притягнення до відповідальності осіб, винних у такому розповсюдженні та сприянні цьому», – зачитав звернення обранець.

Також Євпак зазначив: уже це не перший рік у Черкасах розміщують сітілайти із різними закликами. Зараз антивакцинні борди не несуть жодної релігійної ознаки, а лише мають загрозу для життя людини.

«Це не в міській владі питання, це питання правоохоронних органів. Я закликаю тих, хто за цим стоїть, а це насамперед рекламне агентство, – зробіть негайних дій, тому що це вже всеукраїнська історія і вами буде займатись РНБО», – наголосив міський депутат.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Карась просив прибрати в Черкасах антивакцинну рекламу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version