НовиниЧеркасиУ Черкасах на пляжах планують встановити модульні укриття (ВІДЕО)

У Черкасах на пляжах планують встановити модульні укриття (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкаській області біля водойм майже немає захисних споруд. З міського бюджету Черкас уже спрямували 15 мільйонів гривень на спорудження модульних конструкцій. Повідомляє власкор ВІККА.

Попри воєнний стан, черкащани не відмовляються відпочити біля води. У Черкаській області діє 35 санкціонованих пляжів, із них 21 – у Черкаському районі. Всі 35 пляжів були обстежені фахівцями, проте у Черкасах готовий до використання лише один пляж. В області таких — 6.

СЕРГІЙ ОЗЕРАН, ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОДА:
Уже минулого року, в розпал бойових дій зафіксовано 64 випадки, коли люди потрапляли в небезпеку на воді, йдеться й про визначені місця відпочинку так і про стихійні. За минулий рік вдалося врятувати 33 особи, втім 38 маємо летальних випадків, з них 3 дітей.

Ще місяць назад було 9 нещасних випадків від початку року, станом на сьогодні вже 14. Нині біля водойм майже немає захисних споруд. З міського бюджету Черкас уже спрямували 15 мільйонів гривень на спорудження модульних конструкцій.

СЕРГІЙ ОЗЕРАН, ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ, ОБОРОННОЇ РОБОТИ ТА ВЗАЄМОДІЇ ІЗ ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОДА:
Найголовніше – безпека наших людей, якби ми не хотіли, якби ми не на намагалися зробити так, щоб люди не ходили на відпочинок на пляжі, вони все одно будуть ходити, це на сьогодні ті люди, які забезпечують роботу на наших робочих місцях, які працюють на обороноздатність нашої держави. Це підлітки, це мами з дітьми і для того щоб уникнути кількість загиблих треба проводити відповідні заходи.

Дивіться також:

Куплену на Черкащині відому базу відпочинку знову продають

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x