НовиниОсвітаНове меню в черкаських школах буде вже з нового...

Нове меню в черкаських школах буде вже з нового року

-

- Advertisment -

Із початку 2022 року черкаські школярі харчуватимуться за новим меню. Про це інформують на сайті ЧМР.

Нове меню – сезонне й розроблене на чотири тижні. Також впроваджується практика «страви на вибір» – діти зможуть вибирати, що їм їсти із запропонованого асортименту.

нове менюНаразі у навчальних закладах продовжують апробувати нове меню. Зокрема, у школі №27 тестували страви двох днів: салат з відвареного буряку, кабачки, цвітна капуста запечені з сметаною, плов з курячим м’ясом, печеня по-домашньому, сир твердий, чай із лимоном, хліб і фрукти; овочеве асорті, салат з капусти з сиром, котлета по-міланські з сиром, шніцель курячий, каша пшенична, каша пшоняна, узвар.

нове меню– Запропоновані для шкільного харчування страви мають естетичний вигляд, досить смачні, і головне –корисні. У меню є сезонні фрукти та овочі, доволі багато м’яса, немає шкідливих інгредієнтів. Сподіваюся, що воно сподобається учням, – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко під час апробування нового меню.

нове менюНову програму організації харчування у закладах загальної середньої освіти комунальної власності Черкас затвердили на 2022–2024 роки.

Постанова Кабміну затверджує нові норми і порядок організації харчування у закладах освіти. Вже в новому навчальному році цими документами передбачена відповідна калорійність страв та меню для учнів й встановлені обмеження щодо продуктів, що містять сіль, цукор і жири. Натомість у щоденному раціоні учнів мають бути злаки, овочі, фрукти, ягоди та молочні продукти, один раз на тиждень – риба морська, двічі на тиждень – м’ясо.

нове меню

Як повідомляла vikka.ua, із грудня освітяни отримуватимуть більші зарплати.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x