НовиниЧеркаси«Черкасиводоканал» возитиме воду у нових цистернах

«Черкасиводоканал» возитиме воду у нових цистернах

-

- Advertisment -

Для КП «Черкасиводоканал» придбали нову техніку – автоцистерни і дизельні генератори. Про це повідомляє міський голова Анатолій Бондаренко.

«Навіть під час війни намагаємось оснащувати комунальну інфраструктуру сучасним обладнанням. Цього разу – оновили устаткування на КП «Черкасиводоканал», аби якість послуг, які надають громаді нашого міста, зростала» – зазначає міський голова.

Наразі для підприємства придбали дві нові автоцистерни об’ємом п’ять кубічних метрів. Виготовлені вони з харчової нержавіючої сталі. Їх використовуватимуть для транспортування питної води під час аварійних або ж надзвичайних ситуацій (у випадку відсутності централізованого водопостачання) та для доставки доочищеної питної води в місця її продажу.

Також на підприємство надійшли ще п’ять нових генераторів потужністю 28 кіловат від партнерів із німецького міста Білефельд.

«За кошти міського бюджету ми й раніше придбавали певну кількість дизельних генераторів різної потужності, більше десяти – отримали в межах благодійної допомоги від міжнародних організацій.Усе це дозволить нашому КП безперебійно працювати навіть в умовах повного відключення електрики та мінімізувати негативні наслідки, аби люди мали воду у своїх оселях» – пояснює міський голова.

Читайте також:

На Черкащині пождепо купила людина, яка перебуває «під криміналом»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x