НовиниСпортЧеркаському стадіону виповнилося 65 років

Черкаському стадіону виповнилося 65 років

-

- Advertisment -

Із цієї нагоди на комунальне підприємство завітав Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, відзначив працівників та заслужених спортсменів. Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

Виступаючи перед колективом, Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко насамперед подякував Збройним Силам України за можливість зібратися, обговорити плани й перспективи закладу, вшанувати людей.

«У нас були масштабні плани на цей рік, які, на жаль, ворог трохи скоригував. Однак, думаю, після закінчення війни ми все надолужимо і наші здобутки будуть ще вагомішими, – сказав міський голова. – Упевнений: для цього підприємства починається новий етап життя, адже наші команди нині здобувають чудові результати. Міська влада зі свого боку в міру можливостей сприятиме подальшому розвитку нашого комплексу «Черкаси-Арена» і комунального спортивного закладу МСК «Дніпро».

Директор черкаського муніципального спортивного клубу «Дніпро» Юрій Гончаров розповів, що за останні 5 років на підприємстві сформовано новий підхід до роботи. Тепер це не тільки обслуговування спортивних споруд стадіону.

«Насамперед, МСК «Дніпро» для місцевих спортсменів є своєрідним «ліфтом» між дитячо-юнацьким спортом і дорослим. А з минулого року ми почали втілювати не лише спортивні, а й соціальні проекти, – відзначив Юрій Андрійович. – Зокрема, «Чемпіони по життю» для дітей з різними особливостями здоров’я, створення команди МСК «Дніпро» kids для тренування наймолодших, проведення у школах міста майстер-класів «Перше тренування». Спільно із міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком почали реалізувати проект «Герої»: створили спортивно-соціальний та психологічний реабілітаційний центр для ветеранів війни. Тут захисники проходять спортивну й психологічну реабілітацію, готуються до різноманітних змагань. Переконаний, що спільними зусиллями Україна переможе і МСК «Дніпро» реалізує ще не один проект».

Також Юрій Гончаров поінформував, що шестеро представників МСК «Дніпро» у складі Збройних Сил України захищають нашу державу. На початку російсько-української війни у хостелі клубу розселяли та забезпечували харчуванням вимушено переміщених осіб, збирали гуманітарну допомогу для поранених у госпіталях. Проводили благодійні аукціони зі збору коштів для захисників на передову, а спільно з Асоціацією футзалу Черкащини – благодійні турніри на підтримку ЗСУ. На базі МСК «Дніпро» працює реабілітаційний кабінет, де можуть приймати процедури учасники воєнних дій.

Під час зібрання з нагоди 65-річчя Черкаського стадіону відзначили низку працівників та спортсменів комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради.

Зокрема, за високий рівень професіоналізму, багаторічну відданість обраній справі, вагомий особистий внесок у розвиток галузі фізичної культури і спорту міста, активну громадянську позицію медалями «За сумлінну працю» нагороджено заступника директора Сергія Щербака, інженера-енергетика Василя Гуріна, ветерана спорту, директора КП «Центральний стадіон» протягом 1978 – 2014 років Володимира Ковальова, головного бухгалтера Тетяну Крохмаль, юрисконсульта Олену Калашник.

Грамотою виконавчого комітету Черкаської міської ради нагородили генерального директора ТОВ «КТД Черкаси» Богдана Чубина – за фінансову підтримку в організації проведення благодійних спортивних заходів серед дітей з обмеженими можливостями та дітей з категорії тимчасово переміщених осіб. Такою ж нагородою відзначено спортсменів команди із футзалу Вероніку Волосину та Софію Завгородню.

Подяками міського голови також відзначили більше 20 осіб, серед яких працівники підприємства, спортсмени, гравці команд.

Читайте також:

Прокурори Черкаської обласної прокуратури звернулися до суду і примусили акціонерне товариство, яке належить олігарху Рінату Ахметову,  впорядкувати укриття на майже 900 м. кв. Власне, саме укриття розташоване у центральній частині міста.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x