НовиниСпортЧеркаському стадіону виповнилося 65 років

Черкаському стадіону виповнилося 65 років

-

- Advertisment -

Із цієї нагоди на комунальне підприємство завітав Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, відзначив працівників та заслужених спортсменів. Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

Виступаючи перед колективом, Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко насамперед подякував Збройним Силам України за можливість зібратися, обговорити плани й перспективи закладу, вшанувати людей.

«У нас були масштабні плани на цей рік, які, на жаль, ворог трохи скоригував. Однак, думаю, після закінчення війни ми все надолужимо і наші здобутки будуть ще вагомішими, – сказав міський голова. – Упевнений: для цього підприємства починається новий етап життя, адже наші команди нині здобувають чудові результати. Міська влада зі свого боку в міру можливостей сприятиме подальшому розвитку нашого комплексу «Черкаси-Арена» і комунального спортивного закладу МСК «Дніпро».

Директор черкаського муніципального спортивного клубу «Дніпро» Юрій Гончаров розповів, що за останні 5 років на підприємстві сформовано новий підхід до роботи. Тепер це не тільки обслуговування спортивних споруд стадіону.

«Насамперед, МСК «Дніпро» для місцевих спортсменів є своєрідним «ліфтом» між дитячо-юнацьким спортом і дорослим. А з минулого року ми почали втілювати не лише спортивні, а й соціальні проекти, – відзначив Юрій Андрійович. – Зокрема, «Чемпіони по життю» для дітей з різними особливостями здоров’я, створення команди МСК «Дніпро» kids для тренування наймолодших, проведення у школах міста майстер-класів «Перше тренування». Спільно із міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком почали реалізувати проект «Герої»: створили спортивно-соціальний та психологічний реабілітаційний центр для ветеранів війни. Тут захисники проходять спортивну й психологічну реабілітацію, готуються до різноманітних змагань. Переконаний, що спільними зусиллями Україна переможе і МСК «Дніпро» реалізує ще не один проект».

Також Юрій Гончаров поінформував, що шестеро представників МСК «Дніпро» у складі Збройних Сил України захищають нашу державу. На початку російсько-української війни у хостелі клубу розселяли та забезпечували харчуванням вимушено переміщених осіб, збирали гуманітарну допомогу для поранених у госпіталях. Проводили благодійні аукціони зі збору коштів для захисників на передову, а спільно з Асоціацією футзалу Черкащини – благодійні турніри на підтримку ЗСУ. На базі МСК «Дніпро» працює реабілітаційний кабінет, де можуть приймати процедури учасники воєнних дій.

Під час зібрання з нагоди 65-річчя Черкаського стадіону відзначили низку працівників та спортсменів комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради.

Зокрема, за високий рівень професіоналізму, багаторічну відданість обраній справі, вагомий особистий внесок у розвиток галузі фізичної культури і спорту міста, активну громадянську позицію медалями «За сумлінну працю» нагороджено заступника директора Сергія Щербака, інженера-енергетика Василя Гуріна, ветерана спорту, директора КП «Центральний стадіон» протягом 1978 – 2014 років Володимира Ковальова, головного бухгалтера Тетяну Крохмаль, юрисконсульта Олену Калашник.

Грамотою виконавчого комітету Черкаської міської ради нагородили генерального директора ТОВ «КТД Черкаси» Богдана Чубина – за фінансову підтримку в організації проведення благодійних спортивних заходів серед дітей з обмеженими можливостями та дітей з категорії тимчасово переміщених осіб. Такою ж нагородою відзначено спортсменів команди із футзалу Вероніку Волосину та Софію Завгородню.

Подяками міського голови також відзначили більше 20 осіб, серед яких працівники підприємства, спортсмени, гравці команд.

Читайте також:

Прокурори Черкаської обласної прокуратури звернулися до суду і примусили акціонерне товариство, яке належить олігарху Рінату Ахметову,  впорядкувати укриття на майже 900 м. кв. Власне, саме укриття розташоване у центральній частині міста.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x