НовиниЧеркасиЧеркаського тренера відзначили почесним спортивним званням

Черкаського тренера відзначили почесним спортивним званням

-

- Advertisment -

Директору спортивної школи ДЮСШ “Дніпро-80” ЧМР Бойку Олександру Миколайовичу присвоєно почесне спортивне звання «Заслужений тренер України». Про це йдеться у відповідному наказі Міністерства молоді та спорту України від 22.09.2022 року, інформує департамент освіти та гуманітарної політики.

Значну частину свого життя тренер віддав вихованню молодого покоління. За свою багаторічну роботу Олександр Миколайович підготував не одного висококваліфікованого спортсмена України.

Олександр Бойко – перший тренер Віктора Пустовіта, срібного призера ХХІІІ (2017 рік) та ХХІІ (2013 рік) Дефлімпійських ігор із футболу, бронзового призера чемпіонату світу 2012 року, срібного призера чемпіонату Європи 2011 року, Майстра спорту України міжнародного класу.

«Ця нагорода ‒ гідна оцінка наполегливої праці, адже тренер фізичної культури в спорті ‒ це вчитель, який поєднує в собі риси як вихователя, так і психолога, який стимулює фізичний розвиток своїх вихованців та виховує їх справжніми патріотами України», – зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” змінив графік руху

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” повертає попередній розклад. З 22 квітня швидкісний поїзд їздитиме до столиці і у зворотному...

Заощадження в іноземній валюті задекларувала депутатка, яка є куратором Черкащини

Цінні папери чоловіка,  доходи й заощадження задекларувала народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко. Декларації за 2023 рік...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x