додому Новини Спорт Черкаського мера в лікарні "провідували" правоохоронці

Черкаського мера в лікарні "провідували" правоохоронці

0

Працівники прокуратури навідались до лікарняної палати, де перебуває на лікуванні міський голова Анатолій Бондаренко. Про це у Facebook написав сам керманич міста.

Мер нарікає: правоохоронці здійснювали тиск на лікарів та допитували медсестер, поки той ненадовго відлучився для вирішення важливих для міста справ. 

"Здається, прокурори Черкаської обласної прокуратури зовсім з’їхали з катушок. Коли я поїхав на сесію на пару годин, щоб дійсно розблокувати бюджетний процес, в мою палату у лікарні прийшли правоохоронці, – пише Бондаренко. 

Facebook / Анатолій Бондаренко

У Черкаські обласній прокуратурі заперечують факт візиту своїх співробітників до Третьої міської лікарні, де мав перебувати мер. Ймовірно, з перевіркою приходили працівники місцевої прокуратури, якою нині відкрито два процесуальних провадження на Анатолія Бондаренка.

Варто сказати, мер таки дійсно знаходився в стінах міської ради вранці, а згодом – і під куполом ради. Однак його участь у вирішенні бюджетних питань була не занадто активною, ба, навіть мовчазною. Замість головувати в пленарці, керманич міста обрав місце в сесійні залі поряд зі своїми партійними соратниками і просто спостерігав за процесом голосування. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Черкас відсвяткував День визволення міста від окупантів, але на сесію не прийшов. 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version