НовиниЧеркасиЧеркаським виробникам вивісок і реклами нагадали про дизайн-код міста 

Черкаським виробникам вивісок і реклами нагадали про дизайн-код міста 

-

- Advertisment -

У Черкаській міській раді провели консультацію із представниками рекламних агенцій міста. Захід організував департамент архітектури та містобудування. Повідомляють на сайті міської ради.

Управління інспектування посилило контроль за правильністю розміщення вивісок і реклами у Черкасах. Мета зустрічі: донести до виробників реклами вимоги із оформлення документації. Адже за часто якість тих матеріалів, які подаються у ЦНАП на оформлення вивісок, досить низька.

Рекламістам продемонстрували зразки правильного і неправильного оформлення документації, а також зразки вдалих і невдалих вивісок у міському просторі, нагадали про дизайн-код, якого варто дотримуватися у Черкасах. 

«У Черкасах, як і в інших містах, потрібно погоджувати вивіски і фасадну рекламу магазинів, кафе, клінік, перукарень та інших підприємств, які, як правило, розташовані на перших поверхах будинків. Ця адміністративна послуга безкоштовна, документи приймають у «Центрі надання адміністративних послуг». Звісно, рішення про оформлення вивіски ухвалює сам підприємець, проте ми хочемо, щоб виробники реклами стали нашими партнерами в цьому питанні. Переконаний: разом ми зможемо зробити обличчя нашого міста красивішим. Це тривалий процес, але ми маємо рухатися у бік покращення зовнішнього вигляду вулиць», – зазначає начальник відділу реклами та дизайну міського середовища департаменту архітектури та містобудування Андрій Поліщук.

За його словами, у планах провести таку зустріч із залученням більш широкого кола фахівців: як керівників фірм, так і менеджерів, дизайнерів, для того, щоб підвищити якість вивісок, які розміщуються на території міста.

Із питань, які виникають з приводу розміщення вивісок та фасадної реклами, черкасці можуть звертатися до відділу реклами та дизайну міського середовища за телефоном: 33-79-62.

Із правилами та рекомендаціями, що застосовуються при розміщенні та зміні елементів вивіски/реклами на фасадах в місті, можна ознайомитися на сайті міської ради за посиланням: https://bit.ly/3N17VMw .

Читайте також:

На Черкащині показали розвалини маєтку польського магната

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу на доступніші за ціною пральні засоби, але боїшся непередбачуваного результату?...

У Черкасах внаслідок ДТП до лікарні потрапив водій

Автопригода сталася на перехресті вулиць Юрія Іллєнка та Благовісна. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x