НовиниЧеркасиЧеркаським спортсменам передали нове спорядження для тренувань

Черкаським спортсменам передали нове спорядження для тренувань

-

- Advertisment -

Сучасне спорядження для більш безпечних тренувань передали для школи заступники міського голови.  Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

Нові боксерські шоломи, 220 пар рукавичок, комплекти форми, захист для тіла, груші та м’ячі відтепер матимуть у своєму розпорядженні вихованці КДЮСШ «Вікторія» у Черкасах. Інвентар закупили за кошти із бюджету.

– Дякую всьому тренерському колективу, який працює в цій школі та вкладає душу в кожного зі своїх вихованців. Знаю, що ви всі живете цією справою, – прокоментував Сергій Тищенко. – Зараз у нашому місті є багато прикладів відомих боксерів, на яких можна рівнятися. Але навіть якщо хтось і не стане чемпіоном, іменитим спортсменом, ваші тренування допоможуть у житті кожного з вас. Бокс – це не тільки про кулаки. Це сила духу й внутрішній стержень. Тож ми й надалі працювати для того, аби в наших юних спортсменів був найкращий інвентар та обладнання.

– Це гарне поповнення для спортивної школи, з яким наші боксери зможуть ще більше та завзятіше тренуватись, – прокоментувала Анастасія Чубіна. – Ми, як влада, зацікавлені в тому, щоб розвивати, мотивувати, заохочувати та підтримувати наших спортсменів. Для того, щоб популяризувати спорт в нашому місті, ми, перш за все, маємо створити хороші умови в наших залах.

Тренерський склад вдячний за спортивне поповнення. Зазначають: новий інвентар важливий як для занять у залі, так і для участі вихованців у змаганнях, оскільки є певні вимоги до спорядження.

Читайте також:

У Черкасах під час сесії міської ради тренери ДЮСШ «Дніпро 80» отримали нову футбольну форму, спортивні костюми та інвентар для своїх вихованців.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x