НовиниЧеркасиЧеркаським спортсменам передали нове спорядження для тренувань

Черкаським спортсменам передали нове спорядження для тренувань

-

- Advertisment -

Сучасне спорядження для більш безпечних тренувань передали для школи заступники міського голови.  Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

Нові боксерські шоломи, 220 пар рукавичок, комплекти форми, захист для тіла, груші та м’ячі відтепер матимуть у своєму розпорядженні вихованці КДЮСШ «Вікторія» у Черкасах. Інвентар закупили за кошти із бюджету.

– Дякую всьому тренерському колективу, який працює в цій школі та вкладає душу в кожного зі своїх вихованців. Знаю, що ви всі живете цією справою, – прокоментував Сергій Тищенко. – Зараз у нашому місті є багато прикладів відомих боксерів, на яких можна рівнятися. Але навіть якщо хтось і не стане чемпіоном, іменитим спортсменом, ваші тренування допоможуть у житті кожного з вас. Бокс – це не тільки про кулаки. Це сила духу й внутрішній стержень. Тож ми й надалі працювати для того, аби в наших юних спортсменів був найкращий інвентар та обладнання.

– Це гарне поповнення для спортивної школи, з яким наші боксери зможуть ще більше та завзятіше тренуватись, – прокоментувала Анастасія Чубіна. – Ми, як влада, зацікавлені в тому, щоб розвивати, мотивувати, заохочувати та підтримувати наших спортсменів. Для того, щоб популяризувати спорт в нашому місті, ми, перш за все, маємо створити хороші умови в наших залах.

Тренерський склад вдячний за спортивне поповнення. Зазначають: новий інвентар важливий як для занять у залі, так і для участі вихованців у змаганнях, оскільки є певні вимоги до спорядження.

Читайте також:

У Черкасах під час сесії міської ради тренери ДЮСШ «Дніпро 80» отримали нову футбольну форму, спортивні костюми та інвентар для своїх вихованців.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x