НовиниСпортЧеркаським футболістом цікавляться Динамо та Шахтар

Черкаським футболістом цікавляться Динамо та Шахтар

-

- Advertisment -

Черкаським футболістом Артемом Довбиком, який виступає за «Дніпро-1» зацікавились київське «Динамо» та донецький «Шахтар».

Про це пише «Табло».

«Довбик проводить один з найкращих сезонів у своїй кар’єрі. Недаремно він потрапив до збірної України. Наскільки я знаю, тренеру він сподобався своєю роботою на тренуваннях. У нього є всі шанси закріпитися в збірній. Напевно, зараз ним цікавиться не лише Динамо, а й Шахтар. Втім, ціна цього футболіста росте в геометричній прогресії. Купити його досить складно, хоча наші гранди хотіли б мати такого форварда. Але моє переконання – на наступний сезон він залишиться в Дніпрі-1. Здається, у нього ще два роки контракту. Він може пограти там ще рік, і потім будуть вирішувати – продавати чи не продавати. Інтерес є з боку обох грандів. Я чув про Шахтар, про Динамо не дуже – там є Бєсєдін і Супряга. А от Шахтарю потрібен український нападник. Мораєсу багато років, а під ним Фернандо, який ніколи форвардом не грав. Шахтарю просто потрібен нападник, і є інтерес до Довбика», – розповів відомий журналіст Ігор Циганик у ефірі ЦиганикLIVE.

За його інформацією, данський «Мідтьюлланд», звідки Довбик перейшов до «Дніпра-1», отримає відсоток від наступного трансферу форварда. Вартість 23-річного гравця оцінюється в 400 тисяч євро.

У нинішньому сезоні на рахунку Довбика 9 голів і 1 асист в 23 матчах за «Дніпро-1». Контракт з клубом розрахований до кінця 2023 року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські веслувальники вибороли нагороди міжнародних змагань.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x