НовиниОсвітаЧеркаським дітям привезли подарунки від Червоного Хреста

Черкаським дітям привезли подарунки від Червоного Хреста

-

- Advertisment -

90 закладів освіти міста Черкаси отримали майже 1 000 рюкзаків з предметами психосоціальної підтримки для дітей. Це допомога від Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та волонтерів організацій Червоний Хрест міста Черкаси та Червоний Хрест України. Повідомляють у Департаменті освіти й гуманітарної політики ЧМР.

Акцію проводять разом із психологами та соціальними працівниками усіх закладів дошкільної та середньої освіти міста Черкаси.

Отримані набори допоможуть спростити процес навчання, зробити максимально комфортні умови для розвантаження та налагодження спілкування дітей з однолітками.

«Така ініціатива надзвичайно своєчасна, адже цей навчальний рік найважчий для всіх учасників освітнього процесу. Зараз для дітей вкрай важливо відчувати підтримку. Ми вдячні за допомогу», – подякувала волонтерам заступниця міського голови Anastasiia Chubina.

Довідково: З початку повномасштабної війни Червоний Хрест України передає на області України гуманітарну допомогу. Щодня, співробітники та волонтери в логістичних центрах приймають, формують та розподіляють на регіони сотні тонн вантажу, який містить продукти, гігієнічні товари, лікарські засоби, воду, постільну білизну та інші необхідні речі. Проведення заходів для дітей, відкриття нових локацій, постійна допомога населенню, впровадження діяльності в усіх регіонах Черкаської області – це глобальні напрямки які реалізує Товариство Червоного Хреста України.

Як повідомляла раніше vikka.ua, два депутати Верховної ради від Черкащини отримали компенсацію від держави

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x