НовиниЧеркащинаЧеркаський стрілець одним із перших серед спортсменів вакцинувався від...

Черкаський стрілець одним із перших серед спортсменів вакцинувався від коронавірусу

-

- Advertisment -

Учасники Олімпійських Ігор в Україні почали вакцинуватись від коронавірусу. 15 квітня одним з перших серед спортсменів щеплення отримав черкаський стрілець Сергій Куліш.

Про це інформує Міністерство молоді та спорту України.

Спортсмени отримали щеплення китайською вакциною CoronaVac, яка нещодавно прибула до України та отримала всі лабораторні підтвердження.

«Наше основне завдання – створити умови, щоб всі українські спортсмени, які їдуть представляти країну на міжнародній арені, були міцними та здоровими. Дійсно, у директивних документах МОК та під час консультацій з національними олімпійськими комітетами країн-учасниць було підкреслено, що вакцинація не буде обов’язковою для участі в Іграх. Однак, ми повинні розуміти, що це, в першу чергу – безпека та повага до всіх оточуючих, щоб захистити не тільки учасників, але й сам японський народ», – наголосив Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Міністр також зазначив, що вакцинація -–це необхідне рішення під час всесвітньої пандемії і, завдяки постійним зустрічам з представниками федерацій, було досягнуто загального консенсусу, що щеплення потрібно. Наразі Мінмолодьспорт отримав 1500 вакцин, дякуючи тісній співпраці з Міністерством охорони здоров’я України.

Свою вакцину вже отримали Сергій Куліш – срібний призер Олімпійських Ігор в Ріо-де-Жанейро, Олександр Петрів – олімпійський чемпіон у Пекіні, а також ще 14 спортсменів та їх трененерів, які братимуть участь в Іграх ХХХІІ Олімпіади Токіо-2020.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині розпочався новий етап щеплення від коронавірусу китайською вакциною CoronaVac.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x