НовиниЧеркасиЧеркаський спортсмен продає свої медалі, щоб підтримати ЗСУ (ВІДЕО)

Черкаський спортсмен продає свої медалі, щоб підтримати ЗСУ (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкаський спортсмен Григорій Чуб продає свої 15 медалей, щоб зібрати на антидроновий щит для підрозділу ЗСУ. За кожною з медалей – цікава історія, які він обіцяє розповісти після продажу. Про це повідомляє власкор ВІККА.

(Щоб переглянути сюжет, доскрольте до кінця статті)

медалі Чуб

Спортивний тренер Григорій Чуб демонструє свої медалі. Каже, за ними – його особиста історія зростання. Призові місця районних, обласних та всеукраїнських змагань із кікбоксингу, гирьового спорту, армреслінгу. Нині спортсмен виставляє колекцію на продаж. На цей крок наважився, щоб зібрати гроші на допомогу військовій частині, у якій служив. 

ГРИГОРІЙ ЧУБ / СПОРТИВНИЙ ТРЕНЕР, ВОЛОНТЕР :

Я хочу придбати для підрозділу, де я служив антидроновий щит. Принцип антидронової рушниці. Переживши, наприклад, артобстріли і коригування дронів і це все. Я вирішив, що такі штуки мають бути у кожному відділенні. І для свого підрозділу я хочу постаратися все це покрити. 

Із заявлених 140 тисяч гривень на антидроновий щит вже вдалося зібрати 124. Попри те, це не всі потреби. У списку Григорія – заявки військових товаришів на тепловізор та автомобіль. У період вимушеної демобілізації він прагне допомогти фронту волонтерством. 

ГРИГОРІЙ ЧУБ / СПОРТИВНИЙ ТРЕНЕР, ВОЛОНТЕР :

Я не полишаю надії на те, що я все-таки повернуся в стрій і буду далі служити. Бо зараз тимчасово я демобілізований по різним обставинам. 

Ініціативу з продажем медалей схвалює перший тренер Григорія Едуард Пак. Каже, такий крок свідчить про його відвертість і наполегливість.

ЕДУАРД ПАК / ТРЕНЕР З КІКБОКСИНГУ :

17.14 – 17.35 Куплять ці медалі чи ні, це вже інше питання. Але замість того щоб розсуждати, що можливо, що неможливо, він робить конкретну дію. В цій країні, де ми живемо і в цей час важливі дії в першу чергу. 

Підтримують у волонтерській справі Григорія також його учні. Зокрема, студенти будівельного училища. Тут Григорій раніше допоміг облаштувати тренажерний зал. Владислав займався у гуртку із силової підготовки. Під керівництвом Григорія Чуба хлопець освоїв ази пауерліфтингу та боксу.

ВЛАДИСЛАВ ТУПЧІЙ / СТУДЕНТ УЧИЛИЩА, СПОРТСМЕН :

Він був першим тренером, який мені поставив удар на бокс, який дуже добре мене вчив. Він бачив, як я стараюсь, і приділяв мені більше уваги. Бо він розумів, що я хочу чомусь навчитись.

Свої медалі Григорій Чуб готовий продати як із аукціону, так і особисто. Після продажу обіцяє розповісти цікаві історії про нагороди. Учасник бойових дій та спортсмен переконаний: у боротьбі проти ворога потрібно використовувати всі доступні ресурси. 

ГРИГОРІЙ ЧУБ / СПОРТИВНИЙ ТРЕНЕР, ВОЛОНТЕР:

Пам’ятаю, 16 чи 18 лютого я проводив останнє тренування. Я розумів що війна буде. Я бачив цих дітей і думав “Боже мій. Що ж вони побачать ці діти. Якось же потрібно їх відвести, захистити від цього всього”. 

Дивіться також: 

Завдяки проекту «Підпиши ракету» волонтери Черкас отримали дрони для військових (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x