НовиниОсвітаЧеркаський спортивний клуб "Дунаміс" отримав новий інвентар

Черкаський спортивний клуб “Дунаміс” отримав новий інвентар

-

- Advertisment -

Нові боксерські рукавички, шоломи та захист для тіла з’явилися в розпорядженні вихованців спортивного клубу «Дунаміс». Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

Інвентар під час зустрічі із тренером Олександром Павленком та дітьми, які в нього займаються, передав перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Усе спорядження – сертифіковане, підходить і для більш безпечних та результативних тренувань, і для участі в змаганнях.

– У спортивних школах нашого міста тренуються здібні й наполегливі дітки. І наше завдання – створити для них найкращі умови, аби вони завжди мали мотивацію повертатися в зал та можливості для розвитку свого потенціалу, – говорить Сергій Тищенко, який очолює обласну федерацію боксу. – Дякую нашим тренерам, які через спорт допомагають розкрити потенціал дитини, привчають нашу молодь до активного й здорового способу життя. Наша команда в міській раді на чолі з міським головою Анатолієм Бондаренком і надалі продовжимо працювати над розвитком спортивної галузі навіть у такий важкий для держави час. Сьогодні наш національний стяг майорить на багатьох міжнародних аренах, а починається усе це зі звичайної спортивної школи.

Нагадаємо, за останній період новий інвентар з’явився у залах боксу КДЮСШ «Вікторія», палаці спорту «Сокіл» комунального підприємства МСК «Дніпро», спортивному клубі «Форсінг», у залі єдиноборств КДЮСШ «Вулкан», ОДЮСШ «Динамо», залі єдиноборств імені Сергія Амброса, у вихованців Андрія Мальованого та Віктора Кіхтенка.

– Ми дякуємо міській владі за підтримку нашого клубу. Це дуже важливо для тренувального процесу. Не всі діти, які приходять на секцію єдиноборств, мають необхідне екіпірування та можуть собі дозволити подібне спорядження, – розповідає тренер Олександр Павленко. – Більше того, впевнений, що така допомога тільки заохочуватиме дітей відвідувати заняття.

Читайте також:

АТ “Житомиробленерго” та ПАТ “Черкасиобленерго” ввійшли до ТОП-5 лідерів серед операторів систем розподілу, на які в 4 кварталі 2022 році менше всього скаржилися побутові споживачі електроенергії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x