НовиниОсвітаЧеркаський спортивний клуб "Дунаміс" отримав новий інвентар

Черкаський спортивний клуб “Дунаміс” отримав новий інвентар

-

- Advertisment -

Нові боксерські рукавички, шоломи та захист для тіла з’явилися в розпорядженні вихованців спортивного клубу «Дунаміс». Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

Інвентар під час зустрічі із тренером Олександром Павленком та дітьми, які в нього займаються, передав перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Усе спорядження – сертифіковане, підходить і для більш безпечних та результативних тренувань, і для участі в змаганнях.

– У спортивних школах нашого міста тренуються здібні й наполегливі дітки. І наше завдання – створити для них найкращі умови, аби вони завжди мали мотивацію повертатися в зал та можливості для розвитку свого потенціалу, – говорить Сергій Тищенко, який очолює обласну федерацію боксу. – Дякую нашим тренерам, які через спорт допомагають розкрити потенціал дитини, привчають нашу молодь до активного й здорового способу життя. Наша команда в міській раді на чолі з міським головою Анатолієм Бондаренком і надалі продовжимо працювати над розвитком спортивної галузі навіть у такий важкий для держави час. Сьогодні наш національний стяг майорить на багатьох міжнародних аренах, а починається усе це зі звичайної спортивної школи.

Нагадаємо, за останній період новий інвентар з’явився у залах боксу КДЮСШ «Вікторія», палаці спорту «Сокіл» комунального підприємства МСК «Дніпро», спортивному клубі «Форсінг», у залі єдиноборств КДЮСШ «Вулкан», ОДЮСШ «Динамо», залі єдиноборств імені Сергія Амброса, у вихованців Андрія Мальованого та Віктора Кіхтенка.

– Ми дякуємо міській владі за підтримку нашого клубу. Це дуже важливо для тренувального процесу. Не всі діти, які приходять на секцію єдиноборств, мають необхідне екіпірування та можуть собі дозволити подібне спорядження, – розповідає тренер Олександр Павленко. – Більше того, впевнений, що така допомога тільки заохочуватиме дітей відвідувати заняття.

Читайте також:

АТ “Житомиробленерго” та ПАТ “Черкасиобленерго” ввійшли до ТОП-5 лідерів серед операторів систем розподілу, на які в 4 кварталі 2022 році менше всього скаржилися побутові споживачі електроенергії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Війна відібрала життя захисника зі Сміли

Внаслідок російсько-української війни помер смілянин Аркадій Покуль. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Аркадій Покуль був старшим сержантом, командиром...

Порушення лову риби на Черкащині: збитки державі перевищують 5 мільйонів гривень

Порушення лову риби були виявлені з початку нерестового сезону цього року. Збитки державі становлять близько 5 мільйонів гривень. Про...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x