додому Новини Черкаси Черкаський онкоцентр проводить виїзні мамографічні обстеження (ВІДЕО)

Черкаський онкоцентр проводить виїзні мамографічні обстеження (ВІДЕО)

0
мамографія

Подбати про себе, не полишаючи місця роботи. На черкаському швейному виробництві провели безкоштовне виїзне мамологічне обстеження. Мета заходу — раннє виявлення раку молочної залози. Адже чим раніше хворобу виявлять, тим більші шанси на успішне лікування. Інформує власкор ВІККА

Робочий одяг у цьому цеху виготовляють переважно жінки. До пересувного мамографа підійшли всі, кому за 40. Жанна задоволена наданою можливістю. Каже, щоб обстежитися, не треба відпрошуватися з роботи.

мамографія

ЖАННА, ШВАЧКА:

Це не треба жінці ходить і переживать за своє здоров’я, на протязі робочих часів зробити і пішли. Не треба стоять у чергах.

НАДІЯ ОНОПРІЄНКО, ГОЛОВНИЙ ТЕХНОЛОГ ШВЕЙНОГО ВИРОБНИЦТВА:
Жінка сьогодні вона відповідає за все. Зараз у період активних бойових дій чоловіків немає поряд, ще й чоловіча робота на неї. Тому доводиться забувати десь про себе.

У Черкаському онкоцентрі пояснюють: періодично проводять такі виїзні обстеження. На заявки підприємств або територіальних громад відправляють пересувний мамограф. Зібрані знімки опрацьовують в онкоцентрі. У разі виявлення патологій пацієнткам призначають додаткові обстеження.

мамографія

ОКСАНА ВИШНЕВСЬКА, ЗАВІДУВАЧКА ВІДДІЛЕННЯ ПРОМЕНЕВОЇ ДІАГНОСТИКИ НОВОУТВОРЕНЬ ЧЕРКАСЬКОГО ОБЛАСНОГО ОНКОЦЕНТРУ:

Наше підприємство періодично проводить періодичні обстеження жінок з метою раннього виявлення раку молочної залози. Дане обстеження проводиться на замовлення підприємств. Співробітники нашого відділення виїжджають, ми проводимо обстеження.

YouTube video player

Читайте також:

Голову громади з Черкащини підозрюють у хабарництві: хто він

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version