НовиниЧеркащинаЧеркаський нардеп підтримав свавілля ультрас під час футбольного матчу...

Черкаський нардеп підтримав свавілля ультрас під час футбольного матчу (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

19 травня у Черкасах на Центральному стадіоні на 54 хвилині зірвався матч між командами "Черкаський Дніпро" та "Суми". За інформацією прес-служби УПП у Черкаській області, близько 200 вболівальників почали порушувати громадський порядок. Дії ультрас підтримав і черкаський нардеп Олег Петренко, повідомляє кореспондент vikka.ua.

Черкаські ультрас вийшли на поле із гучними закликами проти Володимира Лашкула. Фани, серед яких були і представники "Нацкорпусу" Черкащини, підривали пакети, палили фаєри, викрикували нецензурною лайкою, штовхнули стюарта, намагались спровокувати бійку з іншими відвідувачами матчу, а також почали руйнувати майно стадіону.

Працівники поліції силою втихомирили вболівальників. 26 з них – затримані. Відтак, матч перервався із рахунком 2:2, а отже, черкаська команда автоматично опускається до Другої ліги. 

Дії вболівальників схвалив і підтримав народний депутат Верховної Ради, черкасець Олег Петренко. На своїй сторінці у Facebook нардеп написав: 

"Привіт з Києва черкаським мусорам! Без ниття! Зліше будемо! Скоро будемо палити і цих мусорів". 

Сам він у той час перебував на іншому футбольному матчі, у столиці, між командами "Динамо" та "Шахтар". Пост народного обранця супроводжувало красномовне фото. 

Згодом світлина була видалена з життєпису політика. Однак за короткий час допис встиг спровокувати конфлікт у коментарях між тими, хто не згодний з позицією нардепа, і тими, хто розділяє її.

Зазначимо, президент клубу Володимир Лашкур після завершення цього сезону збирається перевести футбольний клуб "Черкаський Дніпро" у село Білозір’я, а всіх футболістів після завершення сезону виставить на трансфер. 

У зв’язку з цим, вболівальники розгорнули на полі банер "Лашкула на трансфер", тим самим намагаючись вплинути на рішення президента ФК. Ймовірно, висловлювати свою позицію та вирішувати подібні питання варто було більш цивілізованими методами й не під час останнього матчу сезону команди, існуваня якої ультрас так самовіддано захищали. 

Як писав сайт vika.ua, ще більше року тому виконком міської ради на чолі з мером збирався створити комунальну футбольну команду. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x