НовиниСпортЧеркаський "КіноШот" завершив прийом робіт

Черкаський "КіноШот" завершив прийом робіт

-

- Advertisment -

Третій черкаський фестиваль короткометражного кіно "КіноШот" вдало завершив прийом фільмів, заявлених до конкурсу від фестивалю. Заявки збирали протягом 3,5 місяця. Про це повідомляє прес-служба "КіноШот".

Відтак, до участі надійшло понад 200 фільмів, як українського так і зарубіжного виробництва.

"Торік ми отримали набагато більше фільмів, проте цього року ми віддали перевагу якості, а не кількості, тож зробили жорсткіші умови відбору, які пройшли не всі – зауважує програмний директор фестивалю Олександр Гусєв.

Так, за місце у конкурсній програмі "КіноШот"-2018 боротимуться 22 анімаційні короткометражні фільми (США, Великобританія, Японія, Хорватія, Португалія, Австралія), 130 фільмів – іноземні ігрові (США, Індія, Бельгія, Іран, Ірак, Туреччина, Іспанія, Сінгапур, Польща, Білорусь, Німеччина, М’янма, Франція), а також 67 українських короткометражних стрічок.

"Тепер протягом червня працюватиме відбіркова комісія, результатом роботи якої стануть сформовані три конкурсні програми "КіноШоту": українська ігрова, міжнародна ігрова, міжнародна анімаційна. Фільми відбиратимуть за такими критеріями: тривалість фільму від 5 до 30 хвилин, фільми створені впродовж 2016 та 2017 років, фільми повинні бути хорошої якості з цікавими та актуальними сюжетами. Сподіваюсь що цього року ми ще більше здивуємо наших глядачів та журі" – наголосила голова організаційного комітету Вікторія Лаврентьєва.

Черкаський фестиваль короткометражного кіно "КіноШот" цього року тішитиме поціновувачів сучасного кінематографу 4 дні з 16 по 19 серпня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах пройшов науково-розважальний фестиваль "Мрія Фест".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x