НовиниЧеркащина"Черкаський Дніпро" припиняє участь в розіграші національного Кубка

"Черкаський Дніпро" припиняє участь в розіграші національного Кубка

-

- Advertisment -

У виїзному матчі з "Колосом" в селі Ковалівка оновлений склад "Черкаського Дніпра" зазнав поразки із рахунком 2:3. Про це повідомляє "Черкаський спорт".

"Черкаський Дніпро" – колишній претендент на вихід до УПЛ – нині переживає зміну поколінь. Звідси й поява у стартовому складі на кубковий матч з "Колосом" відразу декількох футболістів, які ще недосягли двадцятирічного віку.

Йдеться про дев'ятнадцятирічних Шведенка і Бойка, які не так давно у складі юніорської команди підкорили золоту вершину національного чемпіонату, а зараз є ключовими виконавцями основного складу професійного клубу "Черкаський Дніпро". Сутченку і Смірнову ледь виповнилося двадцять, а Будюк та Ічанський переступили двадцятирічний рубіж.

Однак, як відомо, молоді футболісти завжди голодні до футболу, а тому легкого шляху "Колосу" до наступного етапу вони не обіцяли. Правда, й ковалівці налаштовувалися у звітному протистоянні лише на перемогу, яка могла стати для "Колосу" історичною, адже попервах у 1/16 фіналу Кубка України команда Костишина не виступала.

Швидкий початок матчу подарував глядачам, яких на трибунах ковалівського стадіону зібралося близько півтисячі, велику кількість напівмоментів, що в більшій мірі виникали на половині поля "Черкаського Дніпра". Але першими в рахунку повели гості. Дуже швидко черкащани отримали нагоду рахунок подвоїти, але, на щастя для ковалівців, досвідчений Качур, обігравши Максименка, пробив надто вище воріт.

У другій половині матчу ковалівці продовжували атакувати, раз у раз загрожуючи воротам черкащан. Гол від своїх улюбленців уболівальникам ковалівського клубу довелося чекати майже увесь другий тайм.

Кінцевий рахунок матчу встановили черкащани, реалізувавши пенальті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, футболіст із Черкащини представлятиме Україну на Дефлімпійських іграх.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x