НовиниЧеркасиЧеркаські волонтери провели фестиваль, щоб зібрати на тепловізори (ВІДЕО)

Черкаські волонтери провели фестиваль, щоб зібрати на тепловізори (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Виставка ляльок-мотанок, артефактів війни, вишкіл з тактичної медицини, майстер класи з плетіння сіток та донати на ЗСУ. У Черкасах відбувся міні-фест від волонтерів. Інформує власкор ВІККА

Оксана Циганок

ОКСАНА ЦИГАНОК, ГОЛОВА ЦДА

До нас звернулися наші черкащани з національної гвардії, які служать в бригаді наступу «Буревій», в найгарячіших точках і просять тепловізори і от на ці тепловізори ми збираємо.

Ціль збору – 70 000 тисяч гивень. На кожній локації стоять скриньки для донату. Для відвідувачів влаштували безліч майстер класів, серед них розбирання та збирання автомату Калашникова.

Всеволод прийшов на фестиваль зі своїми рідними. Мама Ольга говорить: її син закінчив 11 клас і планує вступити до вищого військового навчального закладу. 

ОЛЬГА, ЧЕРКАЩАНКА 

Він сказав: «я буду вчитися на Залужного, я буду президентом» Нашу молодь треба зараз штовхати, до того, що треба вчитися і піднімати державу, допомагати. Перша повинна бути медицина, наука і армія.

Ще одна мета фестивалю- залучити черкащан до волонтерства. Оксана Циганок зазначає: у волонтерських центрах нині не вистачає робочих рук. 

ОКСАНА ЦИГАНОК, ГОЛОВА ЦДА

Цим фестом ми хочемо нагадати черкащанам, які можливо десь хтось далеко від війни і думає, що війна далеко, на жаль, ні війна в нашій домівці і ми б хотіли навіть цим фестом привернути увагу до того, що треба допомагати, донатити, підтримувати ЗСУ ну і цінувати те, що вони для нас роблять, бо вони дають нам життя.

Читайте також:

У Черкасах ще одна церква перейшла в ПЦУ (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x