НовиниБезпекаЧеркаські студенти полагодили більше 30 авто для військових ...

Черкаські студенти полагодили більше 30 авто для військових (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Студенти одного з черкаських коледжів, канікули проводять з користю, допомагаючи ремонтувати автівки для наших захисників. Разом з викладачами-волонтерами уже полагодили більше 30 авто для військових. Інформує власний кореспондент ВІККА.

Ігор Кощавка випускник коледжу. Втім, з власним часом не рахується і щодня приходить до рідного навчального закладу. Опанувавши питання ходової, двигуна, хоче свої уміння прикласти до нашої спільної Перемоги.

ІГОР КОЩАВКА, СТУДЕНТ КОЛЕДЖУ

Це пригодиться, в першу чергу, мені – мати свій автомобіль і могти його ремонтувати власноруч. Мені подобається допомагати нашій армії, в першу чергу. В мене з родини зараз багато хто бере участь в бойових діях. Хочеться якось допомогти.

А цей позашляховик волонтери пригнали із-за кордону. Його уже відремонтували. Лишилося пофарбувати у відповідний колір.

Ремонт та обслуговування автомобільного транспорту для Альони є сімейною справою.  Вона хоче продовжувати справу тата. На канікули не зважає. Постійно знаходиться у гаражі.  Каже, що це досвід і власний внесок у Перемогу.

АЛЬОНА КОСИК, СТУДЕНТКА КОЛЕДЖУ

Тату, дай мені якусь роботу.-Переодягайся, пішли, дає мені інструменти, починай. А ж не знаю, то він мене почав вчити і мені подобається.

АНДРІЙ ЯРОМЕНКО, ВИКЛАДАЧ КОЛЕДЖУ, ВОЛОНТЕР

Практична робота, яка ще й приносить користь нашому війську це дуже важливо для нас усіх. Студенти навчаються і фарбувати і оглядати автомобілі, в принципі розбиратися в цій темі, а ми отримуємо додаткові руки в нашій волонтерській діяльності.

Викладача коледжу Ігоря Реп’яшенка можна часто побачити в центрі міста поряд з розбитими на фронті автівками. З перших днів війни, у такий спосіб він збирає на ремонт та нові автівки для фронту. Уже більше сотні автомобілів допомагають нашим бійцям. Понад  три  десятки полагодив разом з учнями.

ІГОР РЕП’ЯШЕНКО, ВИКЛАДАЧ КОЛЕДЖУ, ВОЛОНТЕР

Автівки на фронт, ідуть напряму бійцям, які я і відвожу. Автівка може прослужити день, а може місяць. Без автівки там ніяк. Самі прості двісті метрів пронести БК в руках і на автівці , евакуювать пораненого. Без автіки ніяк. 

Дивіться також:

У Холодному Яру дивилися “Кіно заради Перемоги!” (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x