НовиниОсвітаЧеркаські школярі перемогли на міжнародному конкурсі «Schoolovision-2023»

Черкаські школярі перемогли на міжнародному конкурсі «Schoolovision-2023»

-

- Advertisment -

Творчий колектив Першої міської Гімназії став переможцем міжнародного пісенного конкурсу «Schoolovision-2023», що є аналогом дитячого євробачення. Він відбувся у місті Богатиня (Польща). Повідомляють у Департаменті освіти і гуманітарної політики ЧМР.

У складі колективу виступили Гаркава Анна, Трофименко Ксенія, Білик Анастасія, Пукаленко Влада, Близнюк Мирослава, Діброва Катерина, Дмитренко Маріанна, Кушніренко Ліза, Горбатенко Анна, Безкопильна Діана, Білорус Каріна та Олійник Юлія.

За результатами фінального голосування серед 25 країн-учасників проєкту, черкаські гімназисти отримали 167 балів за пісню та кліп «Ми майбутнє». Це дозволило команді очолити трійку лідерів разом з Австрією та Німеччиною, які посіли друге та третє місця відповідно.

Це вже друга поспіль перемога України у цьому конкурсі, минулого року команда гімназії перемогла з піснею «Ой у лузі червона калина». Зауважимо, що лише одна школа від країни має право представляти Україну у конкурсі.

До проєкту учасників готували Науменко Олена – координаторка проєкту, вчителька англійської мови, Марія Кісільова та Кір’янова Олена – музичні керівники, а також Євген Валовенко та Ігор Петров, які допомагали з записом пісні та створенням кліпу.

Читайте також:

Концертами і співами черкаський гурт зібрав 400 тис грн для ЗСУ 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x