НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» зіграють вдома з «Будівельником»

«Черкаські Мавпи» зіграють вдома з «Будівельником»

-

- Advertisment -

Фіналісти Кубка України знову грають. Остання зустріч у межах регулярного чемпіонату Суперліги Паріматч і п’ята гра в сезоні. «Черкаські Мавпи» приймають вкрай сильного суперника, одного з тіньових фаворитів на медалі – «Будівельник».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Історія матчів «Черкаських Мавп» і «Будівельника» цього сезону досить карколомна. Поки кияни чотири рази долали черкасців, але кожен із цих матчів був зовсім не схожий на попередні. На старті чемпіонату «Будівельник» в обезкровленому складі здолав «Мавп», згодом вже взимку команди провели ще один близький поєдинок. Наступні дві гри були складними для черкасців, які чинили опір, але зірковий склад суперників давався взнаки.

Черкаські Мавпи

Зараз «Черкаські Мавпи» і «Будівельник» зустрічаються вперше за присутності глядачів на трибунах. Це може стати фактором у матчі, адже на власному паркеті «Мавпи» вже здобували свої головні перемоги в сезоні – це яскраві матчі з «Прометеєм» та «Хіміком» у чемпіонаті та кубкові успіхи.

До цього матчу «Мавпи» підходять після трьох поразок поспіль. Черкасці поступилися «Дніпру», «Запоріжжю» і «Прометею». Попри поразку в останньому матчі, у Кам’янському, підопічні Максима Міхельсона продемонстрували характер і змістовний баскетбол. Команда налаштована на боротьбу і цього разу.

«Будівельник» зараз набрав хороший хід. Київський клуб – єдиний в Україні, у складі якого є шість легіонерів. Відповідно щотуру тренерський штаб «Будівельника» обирає, який із іноземців буде зайвим у заявці через регламент. Таку розкіш не може собі дозволити жоден клуб у Суперлізі. Це все свідчить про клас і амбіції столичної команди. Своє налаштування на вирішальну частину сезону «Будівельник» підтверджує і результатами. Зараз команда йде на серії із трьох перемог поспіль, команда не відчула супротиву з боку «Тернополя», «Одеси» та «Хіміка». А до цього здолала «Мавп» у фіналі Кубка України.

Черкаські Мавпи

Відповідно історія між командами та інтрига у матчі є. Очікуємо цікавий баскетбол у Черкасах. Приходьте та підтримайте «Мавп» у грі з титулованим суперником. Старт поєдинку сьогодні, 18 квітня, о 16:00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» у складному матчі поступилися «Прометею».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x