НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» у складному матчі поступилися «Прометею»

«Черкаські Мавпи» у складному матчі поступилися «Прометею»

-

- Advertisment -

Черкаські баскетболісти практично весь матч вели погоню за «Прометеєм», але статусний суперник втримав переможний рахунок і результат для себе – 70:62.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Матч у Кам’янському обидві команди розпочали досить жваво. «Прометей» і «Мавпи» обмінювалися своїми атаками, у господарів забивали Вон, Сидоров і Петров, тоді як черкасці більшу частину чверті сподівалися на Діона Райта. За кілька хвилин до кінця чверті баскетболісти «Прометея» здійснили ривок і відірвалися на відстань 9-ти очок, але кінцівка періоду була за Діоном Райтом, який дещо скоротив відставання і загалом за стартову 10-хвилинку вже здобув 13 очок. Чверть Завершилася за невеличкої переваги господарів – 21:17.

Значну частину другої чверті результативність у матчі знизилася. До середини чверті кам’янчани знову здійснили свій ривок, на що у черкасців не знайшлося відповіді. Так, господарі відірвалися на відстань 10-ти очок, але до великої перерви «Мавпи» поцілили кілька разів і дещо підтягнулися в рахунку – 34:27.

На другу половині черкаські баскетболісти вийшли із бажанням якнайшвидше відігратися. Команда чітко відпрацьовувала в захисті і діяла варіативно в нападі. Так за кілька хвилин команда відквитала 7 очок пасиву і вийшла вперед – 36:37. Далі обидві команди активізувалися. «Мавпи» отримали позитивний заряд від Конєва і Райта, які виконали яскраві слем-данки. Втім на кінцівку періоду «Прометей» зібрався і знову відповів своїм ривком – 53:46.

У заключній чверті «Прометей» тримав черкасців на відстані кількох атак. «Мавпи» здобували важкі очки завдяки Конєву, але кам’янчани знаходили свої відповіді і врешті в кінцівці матчу втримали переможний для себе рахунок. У підсумку 70:62, «Прометей» з рахунком 3:1 виграє сезонну серію у «Мавп».

Наступний матч «Черкаські Мавпи» проведуть вже сьогодні, 18 квітня. В гості до Черкас приїде «Будівельник». Квитки на матч у продажу. Приходьте підтримати команду у важливій грі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» приймуть вдома столичну команду, матч пройде з вболівальниками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x