НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» зіграють низку матчів цього тижня

«Черкаські Мавпи» зіграють низку матчів цього тижня

-

- Advertisment -

В Черкасах стартує відкритий Чемпіонат міста серед юнаків 2010 року і молодше.  Анонс баскетбольного тижня опублікували на сайті БК «Черкаські Мавпи».

10 березня «Черкаські Мавпи» відправляються до Львова аби відіграти матч третього кола регулярного чемпіонату Суперліги Parimatch, що не відбувся в січні через епідемію в команді Мавп.  Того ж дня черкаські баскетболістки «Венето-Черкаси» дограватимуть матч проти «Київ-Баскет-КСЛ», котрий був не дограний в грудні через проблеми з електропостачанням. А на вихідних стартує черкаський бабл жіночої Суперліги, в якому буде відіграно 4 матчі, у двох з яких гратимуть господарі.

9 березня. Відкритий Чемпіонат м. Черкаси серед юнаків 2010 року і молодше
«Черкаські Мавпи-2011» –  КДЮСШ «Черкаські Мавпи-2010»

О 17:45  в спортивній залі ННІ фізичної культури та спорту стартує перший матч Чемпіонату міста серед юнаків 2010 року і молодше. На паркеті зустрінуться дві черкаські команди Мавпи-2011 та Мавпи-2010. Нехай переможе сильніший!
Окрім команд з Черкас в чемпіонаті  візьмуть участь команди зі Сміли, Камянки та Кропивницького. Наступні матчі першого туру відбудуться в суботу, 11 березня, в спортивних залах ННІ фізичної культури та спеціалізованої школи №18.

10 березня. Суперліга Parimatch
«Черкаські Мавпи» – «Політехніка Галичина»

Наразі команди обмінялись перемогами в першій зустрічі перемога була за Мавпами 73:85, а першого березня з рахунком 83:86 перемогла Галичина. У кожному матчі була рівна боротьба й перемогти міг кожен.  А отже, простої гри Мавпам не слід чекати.

10 березня. Єдина жіноча ліга
«ВЕНЕТО-ЧЕРКАСИ» – «Київ-Баскет-КСЛ»

В грудні коли матч було не дограно, це мала бути друга зустріч команд. Напередодні «Київ-Баске-КСЛ» впевнено переміг черкащанок з рахунком 54:71 і другий матч ймовірніше за все міг також завершитись поразкою Венето.
На разі в складі команди Наталі Євтушевської з’явились старші і досвідченіші гравчині, та й загалом команда набирає ігрову міць. Тож маємо надію на реванш!

11 березня. Єдина жіноча ліга
«ВЕНЕТО-ЧЕРКАСИ» – «Вінницькі Блискавки»

Гравчині Венето матимуть шанс на домашньому паркеті відігратись. Минулого тижня з перевагою +17 «Вінницькі Блискавки» одержали перемогу. Перед черкаською командою стоїть задача нав’язати бій сильнішому супернику, сподіваємось на нашу перемогу.

12 березня. Єдина жіноча ліга
«ВЕНЕТО-ЧЕРКАСИ» – «МСДЮСШОР-Блискавки»

Черкащанки демонструють хорошу гру та прогресують із кожним туром. Нещодавно підопічні Наталії Євтушевської здобули хорошу перемогу над «МСДЮСШОР-Блискавки». Сподіваємось і друга зустріч завершиться для «ВЕНЕТО-ЧЕРКАСИ» позитивним результатом.

Читайте також:

Унікальні і самобутні: автобусні зупинки на Черкащині (ФОТО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x