додому Новини Спорт «Черкаські Мавпи» зіграють на виїзді зі столичною командою

«Черкаські Мавпи» зіграють на виїзді зі столичною командою

0

У межах чергового ігрового тижня Суперліги Паріматч «Черкаські Мавпи» зіграють проти одного з найскладніших суперників у сезоні.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

«Київ-Баскет» потужний клуб, який ще не програвав у чемпіонаті і має бездоганну серію – 9-0. Столична команда є однією із найбільш стабільних цього сезону. Підопічні Айнарса Багатскіса не лише досягають максимальних результатів, а й демонструють досконалу гру. Кияни впевнено здолали кожну команду в чемпіонаті, окрім «Будівельника». Столичне дербі поки що перенесене. У першому колі «Київ-Баскет» впевнено здолав «Мавп», але тоді черкасці були в усіченому складі через зараження COVID-19 і травми.

Таку стабільну гру киян можна пов’язати із хорошим збігом обставин. До останнього «Київ-Баскет» залишався командою без заражень коронавірусом. Однак в останні тижні цей негаразд дістався й цього клубу. Позитивні тести здали Павло Крутоус і Богдан Близнюк, а також головний тренер Айнарс Багатскіс. Втім Близнюк і Крутоус вже повернулися, на карантині лишається тренер.

Днями «Київ-Баскет» зазнав першої поразки, команда поступилася «Тернополю» в Кубку України. Втім уже в наступній грі кияни зібралися, відіграли відставання в другому матчі й вийшли до чвертьфіналу турніру.

«Черкаські Мавпи» останні матчі провели також у Кубку. Команда Максима Міхельсона досить переконливо здолала харківський «Політехнік». У тих матчах черкасці отримали непоганий супротив, але переграли суперника без особливих проблем. До матчу з «Київ-Баскетом» черкаський колектив підходить у всеозброєнні. Набирають форму Діон Райт і Кемерон Джонс, про що свідчать останні матчі, всі інші баскетболісти також у складі й готові давати бій міцному суперникові. У «Мавп» було більше часу на відпочинок, тоді як «Київ-Баскет» грав у понеділок. Це може стати одним із факторів у матчі.

Трансляція матчу буде онлайн на OBOZREVATEL, mavpabasket.com, YouTube. Старт гри відбудеться сьогодні, 9 грудня, о 19:00.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський гімнаст виборов звання найкращого спортсмена місяця.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version