додому Новини Спорт Черкаський гімнаст виборов звання найкращого спортсмена місяця

Черкаський гімнаст виборов звання найкращого спортсмена місяця

0

На Черкащині триває традиційна щомісячна церемонія відзначення найкращих спортсменів.

Днями підвели підсумки листопада 2020 року. За звання кращого в листопаді змагалися четверо спортсменів, зокрема боксерки Яна Тараненко і Вікторія Левчук, гімнаст Ілля Ковтун та Юлія Третяк (кінний спорт), інформує пресслужба Відділення НОК України в Черкаській області.

Голоси експертів розділилися між кількома претендентами. Перемогу ж виборов Ілля Ковтун. Він та його тренер Ірина Надюк визнані кращими в листопаді на Черкащині. Відділення НОК України в Черкаській області відзначить переможців грамотами та грошовою премією.

Майстер спорту України міжнародного класу Ілля Ковтун у чемпіонаті України серед юніорів з гімнастики спортивної, що відбувся в Кропивницькому, виборов 8 нагород. У його скарбничці: шість золотих медалей (гімнастичне багатоборство, вільні вправи, кінь-махи, кільця, паралельні бруси, поперечина), командне «срібло» та «бронза» з опорного стрибка.

Кандидат у майстри спорту Яна Тараненко взяла участь у чемпіонаті Європи серед молоді з боксу в Чорногорії (Будва) та виборола друге місце змагань у ваговій категорії до 81 кг.

Боксерка Вікторія Левчук посіла третю сходинку на цьому чемпіонаті у ваговій категорії понад 81 кг.

Кандидат у майстри спорту Юлія Третяк взяла участь у Кубку України з подолання перешкод (кінний спорт), що відбувся в Жашкові на Черкащині. Спортсменка виборола друге та третє місця змагань за різними маршрутами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині відновили басейн.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version