додому Новини Спорт «Черкаські Мавпи» зіграють із дебютантами Суперліги Паріматч

«Черкаські Мавпи» зіграють із дебютантами Суперліги Паріматч

0

11 грудня о 19:30 «Черкаські Мавпи» зіграють із дебютантами Суперліги Паріматч. До Тернополя підопічні Максима Міхельсона приїхали після прикрої поразки від «Київ-Баскета».

З лідером чемпіонату черкасці грали досить переконливо. «Мавпи» скористалися не оптимальним складом суперника і тривалий час лідирували і мали реальні шанси на успіх. Втім втримати перемогу не вдалося. Тому, тепер треба сподіватися на перемогу у цій грі, пише пресслужба БК.

«Тернопіль» останні три матчі провів із «Київ-Баскетом». Спочатку команда Дмитра Забірченка поступилася киянам у Суперлізі. А днями тернополяни з 10-очковим гандикапом переграла суперника у першій грі 1/8 фіналу, але в другій кияни відіграли відставання. Кожна команда підходить до гри після поразок.

Протистояння «Тернополя» і «Мавп» цікаве з огляду персоналій. Обидві команди мають сильних гравців на позиціях, тому очікуються інтригуючі мікродуелі. Передня лінія Скапінцев-Райт проти пари Югба-Агафонов. Черкаський центровий у цьому сезоні став одним із ключових гравців команди. Дмитро в середньому здобуває 11.4 очка і робить 8 підбирань. Натомість тернополянин Югба серед лідерів Суперліги по основних показниках – 15.2 очка+8.9 підбирань.

Цікаво подивитися і на задні лінії. У «Тернополя» гарну форму набрав Боуі, тоді як у Черкас повернувся після травми Кемерон Джонс, який вже проводить по 30 хвилин і додає від гри до гри. Не забуваємо і про протистояння досвідчених українців і старих знайомих – захисника «Тернополя» Олександра Кольченка і капітана «Мавп» Володимира Конєва.

Матч онлайн: mavpabasket.com, YouTube

Як повідомляв сайт vikka.ua, у складному матчі «Черкаські Мавпи» поступилися столичній команді.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version