додому Новини Черкаси У складному матчі «Черкаські Мавпи» поступилися столичній команді

У складному матчі «Черкаські Мавпи» поступилися столичній команді

0

«Черкаські Мавпи» нав’язали бій лідеру Суперліги Паріматч, однак «Київ-Баскет» зібрався у потрібний момент та здобув перемогу – 88:76.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Баскетболісти «Київ-Баскета» свій статус фаворитів почали доводити вже з перших хвилини. Незважаючи на відсутність Близнюка, Крутоуса і Коренюка, господарі майданчика протягом першої чверті тримали лідерство у шість очок.

«Мавпи» завдяки точним кидкам від Райта і Ткаченка трималися в рахунку. Діон непогано відпрацьовував у захисті, а Іван поцілив єдиний триочковий своєї команди. Так, першу чверть команди завершили за лідерства киян – 19:15.

На початку другої чверті «Черкаські Мавпи» якісно відпрацювали в захисті кілька атак суперника поспіль. Діон Райт продовжив набирати очки і став каталізатором ривка команди – 2:8. Так, «Мавпи» вперше за довгий час вийшли вперед. Далі черкасці продовжили чітко відпрацьовувати на обох сторонах майданчика і тримали рівний рахунок, а до кінця чверті взагалі мали комфортне лідерство. Конєв, Скапінцев і Джонс своїми діями забезпечили «Мавпам» лідерство у 10 очок – 35:45.

По-перерві Володимир Конєв своїм триочковим збільшив перевагу «Мавп» до максимальної – +13. Однак далі кияни оговталися, і, буквально за кілька хвилин, зрівняли рахунок – 52:52. Далі на паркеті була рівна гра. У важливий момент на майданчик повернувся Сергій Попов. Захисник поцілив два поспіль триочкові, його підтримали партнери і «Мавпи» повернули собі лідерство у кілька атак – 61:66.

У четвертій чверті атака «Мавп» розладилася. Натомість кияни спіймали кураж і вже самі отримали лідерство у 10-ть очок. Особливо черкасцям докучав старий знайомий – Брендон Янг. Екс-гравець «Мавп» здобув 17 очок і став одним із героїв матчу. Черкаські баскетболісти дістати суперника вже не зуміли. У підсумку 88:76, переможна серія «Київ-Баскета» сягає вже 10-ти матчів.

Наступний матч «Черкаські Мавпи» проведуть 11 грудня проти «Тернополя».

Як повідомляв сайт vikka.ua, на тижні пройдуть матчі Суперліги, дублерів і вихованців «Черкаських Мавп».

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version