НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» здолали «Політехнік» у першому матчі Кубка України...

«Черкаські Мавпи» здолали «Політехнік» у першому матчі Кубка України (Фото, відео)

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» стартували у Кубку України. У Харкові підопічні Максима Міхелсьона зіштовхнулися із непоганим супротивом з боку «Політехніка», але клас черкасців дався взнаки.

«Мавпи» здобули перемогу з переконливою перевагою 64:88, інформує пресслужба БК.

«Черкаські Мавпи» зі старту матчу окреслили свої амбіції у матчі. Перші хвилини пройшли під знаком Антона Дзюби, форвард швидко набрав шість очок, допомагав йому Дмитро Скапінцев. Так, «Мавпи» вже до середини чверті мали двозначну перевагу. Це дозволило Максиму Міхельсону використовувати широку ротацію. Дебютував за «Мавп» у сезоні і Діон Райт, який одразу набрав перші очки. Черкасці переконливо діяли на щитах, збираючи м’ячі як в захисті, так і нападі. «Мавпи» збільшували свою перевагу, однак Рафаїл Хрисостоміді своїм базером скоротив відставання до 9-ти балів – 18:27.

До середини другої чверті у «Мавп» зіграли всі баскетболісти із заявки. Нарешті дебютував за «Мавп» і Кемерон Джонс. Втім у другому періоді розбігтися і втекти в рахунку далі черкасцям не вдавалося. Гра стала менш результативною, господарі не давали «Мавпам» збільшувати відрив – 30:40.

У третій чверті ситуація на майданчику кардинально не змінилася. Харків’яни непогано рухали м’яч та відпрацьовували у захисті. За рахунок цього і трималися в рахунку. У «Мавп» же було багато помилок і втрат. Через це різниця у матчі лишалася без змін.

На початку четвертої чверті господарі паркету взагалі наблизилися на відстань шести очок – 55:61. Однак черкасці швидко повернули собі свою перевагу. У важливий момент кураж піймав Діон Райт, який добре відпрацював на обох боках майданчику і за рахунок індивідуальний дій набирав чимало очок. Харків’яни ж не витримали такого тиску й дістати вже не зуміли. У підсумку 64:88, «Мавпи» мають комфортну перевагу перед другою грою.

Ключовою стала і перевага «Черкаських Мавп» на підбираннях, гості практично удвічі переграли суперника на щитах – 28:50. Відзначаємо і повернення Діона Райта, який став найрезультативнішим гравцем матчу – 19 очок та 4 підбирання.

Матч-відповідь відбудеться 4 грудня у Черкасах. Початок матчу о 18:30.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у «Черкаських Мавпах» визначили лідерів команди на старті другого кола Суперліги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x