НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» завершили Кубок Прометея перемогою

«Черкаські Мавпи» завершили Кубок Прометея перемогою

-

- Advertisment -

Сьогодні, 6 вересня «Черкаські Мавпи» відіграли останню товариську гру в межах боротьби за кубок Прометея, у якій наша команда змагалася з БК «Запоріжжя».

Черкащани та запорожці боролися за призове третє місце. В напруженій грі наші баскетболісти виривають перемогу за рахунком 81:79 і стають бронзовими призерами, йдеться у повідомленні пресслужби черкаського клубу.

Перший період гри відбувався майже на рівних, різниця не перевищувала п‘яти очок. Результативність обох команд була досить гарною. Перший період було завершено з рахунком 17:16. Мінімальна перевага на користь «Черкаських Мавп». Найрезультативнішими у нашій команді стали Володимир Конєв та Антон Дзюба, в обох по п’ять очок.

Другий період також не мав сенсаційних відривів ні у Запоріжжя, ні у Черкас. Протягом усього періоду рахунок на табло змінювався в обох команд однаково. Але вже другий період було завершено з перевагою для Запоріжжя. Рахунок перед великою перервою – 30:32. Найрезультативнішим у «Мавп» за першу половину гри став капітан команди Володимир Конєв – 8 очок. Також, цікаво, що в обох команд однакова кількість підбирань – 20.

Третій період розпочався дуже швидким відривом черкащан. За майже дві хвилини вони спромоглись набрати 11 очок. БК «Запоріжжя» не вдалось повністю відіграти такий потужний відрив. «Черкаські Мавпи» протягом чверті збільшили свою перевагу до 14 очок. Рахунок по закінченню третього періоду – 62:48 на користь черкащан. Самим результативним по закінченню трьох періодів став Лакі Джонс, в його активі 18 очок, 2 перехоплення та 8 підбирань.

А от вже в останньому періоді команда з Запоріжжя зробила ривок і за дві з половиною хвилини набрала 16 очок. Це допомогло зменшити перевагу «Мавп» до одного очка на початку останньої чверті. Максиму Міхельсону знадобився лише один тайм-аут, для того, щоб «Мавпи» знову набрали впевнену перевагу у 11 очок. Втім, до кінця матчу баскетболісти Запоріжжя зрівнюють рахунок. Остання хвилина матчу видалась дуже напруженою, на останніх секундах Нікіта Руслов закидає два очки, тим самим заробляє перемогу у матчі проти БК «Запоріжжя». Фінальний рахунок – 81:79.

Таким чином БК «Черкаські Мавпи» стають бронзовими призерами турніру за Кубок Прометея.

Відзначимо, що Сергій Попов не брав участі в сьогоднішньому матчі після травми.

Раніше сайт vikka.ua повідомляв: у попередній грі Кубка Прометея «Черкаські Мавпи» поступились «Прометею».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x