НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» поступилися «Прометею» на турнірі в Кам'янському

«Черкаські Мавпи» поступилися «Прометею» на турнірі в Кам’янському

-

- Advertisment -

Напередодні, 5 вересня, пройшов другий день Кубку Прометея. Черкаські Мавпи зустрічалися з господарями турніру БК «Прометей».

Наша команда нав’язала бій амбітному суперникові, втім зазнала поразки в овертаймі – 83:93, повідомляє пресслужба клубу.

Гра «Мавп» проти «Прометея» закінчувала другий ігровий день турніру. Матч розпочали Бондаренко, Скапінцев, Дзюба, Конєв та Руслов. Перший період видався, досить, напруженим. Спочатку «Прометей» мав велику перевагу в рахунку, але під кінець періоду «Мавпи» швидко наздогнали суперника та зрівняли рахунок – 17:17. У другій чверті варто відзначити неймовірну гру черкащан у захисті.

«Прометей» за другу чверть не забив жодного дальнього кидка. А злагоджена гра у нападі привела команду до перемоги у другому періоді та подарувала декілька видовищних швидких атак та слем-данків. Тож, на велику перерву «Мавпи» пішли з суттєвою перевагою у 12 очок. Рахунок по завершенню першої половини гри склав – 31:43. Найрезультативнішим гравцем у складі «Черкаських Мавп» у першій половині став капітан команди – Володимир Конєв (9 очок).

Друга половина гри почалася швидкими атаками «Прометея», що призвело до зменшення відриву в очках. Але після тайм-ауту, який взяв Максим Міхельсон, захист черкащан став набагато кращим.

Активний пресинг нашої команди дозволив зберегти перевагу у 12 очок. Таким чином, «Черкаські Мавпи» по завершенню третьої чверті лідирували з рахунком 46:58. Остання чверть зустрічі виявилась дуже напруженою. Розпочалась вона аналогічно до третьої – багато швидких проривів та перехоплень господарів. На цей раз черкащани не змогли дати опір і рахунок зрівнявся. За чотири хвилини до кінця Сергій Попов отримав прикру травму. Після чого БК «Прометей» почав вириватись уперед. Але на останніх хвилинах гри «Черкаські Мавпи» не здались і змогли перевести гру у овертайм.

На жаль, але додаткових п‘яти хвилин не вистачило для перемоги «Черкаських Мавп». БК «Прометей» отримує надважку перемогу на своєму домашньому майданчику. Фінальний рахунок – 93:83.

Наступна гра відбудеться сьогодні, 6 вересня, у м. Кам’янське. О 11:00 «Черкаські Мавпи» зіграють останню гру проти БК «Запоріжжя».

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» підсилились американським захисником.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах просять відремонтувати провулок, де колись був посад перед замком

У Черкасах просять засипати ями в одному із найстаріших провулків міста. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Черкаської міської ради. «Прохання...

“Черкаські Мавпи-Дніпро” стали першим півфіналістом Суперліги з баскетболу

Черкаські Мавпи виграли у Запоріжжя чвертьфінальну серію плей-оф 2:0 і першими вийшли до півфіналу. Про це інформує сайт Черкаських...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x