НовиниЧеркащина«Черкаські Мавпи» відіграють виїзний матч

«Черкаські Мавпи» відіграють виїзний матч

-

- Advertisment -

Черговий баскетбольний тиждень “Черкаські Мавпи” проведуть на Півдні України. Команда зустрінеться із колективом з верхньої частини турнірної таблиці – Хіміком, сьогодні, 18 листопада о 18:00. Про це повідомляють на сайті БК “Черкаські Мавпи”.

Южненський клуб традиційно, від сезону до сезону не понижає планку у своїх виступах. Нині підопічні виграли 8 матчів при 6-ти поразках і розташувалися на 5-ій сходинці у турнірній таблиці. Южненський клуб в останньому матчі поступився Київ-Баскету, але до цього перемагав Одесу та Тернопіль. Загалом, протягом сезону Хімік перемагає суперників-сусідів по турнірній таблиці або колективи з нижньої частини і поступається фаворитам та сильним суперникам. Серед результатів южненського клубу не назвеш несподіваними поразки від Будівельника, Прометея чи Київ-Баскета, натомість разом з тим є непроста перемога над Дніпром.

Черкаські Мавпи

Лідерами цієї версії Хіміка є Діон Едвін та Крістіан Джонс. Саме ці баскетболісти кілька сезонів грали вже за Хімік. Джонс «цементує» трисекундну зону, набираючи в середньому 13.2 очки та роблячи 7.4 підбирання. У задній лінії Едвіну (12.4 очка, 4.7 підбирання, 3.9 передачі) допомагає ще один американець Делано Спенсер, який в середньому має 10.4 очка.

Діон Едвін

У Черкаських Мавп знову невиразна серія. Команда поступилася у шести матчах поспіль, хоча в більшості матчів була боротьба і були шанси на успіх. Останні дві гри Мавпи провели в Черкасах, де спочатку в овертаймі програли 5 очок Соколам (78:83), а потім в абсолютно рівному матчі 7 очок Дніпру (83:90).

В лідери Мавп вийшов Генрі Дугат. 34-річний американець з кожним матчем має все кращий вигляд і займає величезну роль у грі команди. Зараз в активі Генрі 10.7 очка та 5.3 передачі. В останніх матчах непогано себе проявив і Олександр Кольченко, котрий був найрезультативнішим у матчі з Соколами та продуктивним у грі з Дніпром.

Добре останні два матчі провів і молодий центровий Мавп Сергій Скіра. 16 очок у грі з Дніпром – персональний рекорд Сергія. Тепер на нього очікує протистояння з досвідченими центровими Хіміка – Джонсом та Моррісом.

Як повідомляла vikka.ua, «Черкаські Мавпи» проведуть насичений матчами тиждень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x