НовиниЧеркащина«Черкаські Мавпи» проведуть насичений матчами тиждень

«Черкаські Мавпи» проведуть насичений матчами тиждень

-

- Advertisment -

Черговий баскетбольний тиждень принесе багато баскетболу команд клубу. Про це повідомляють на сайті «Черкаські Мавпи».

Черкаські Мавпи, дублюючий склад та вихованці відіграють низку матчів на виїзді.

18 листопада. Южне. Суперліга Windrose
18:00 Хімік – Черкаські Мавпи

Після кількох домашніх матчів Мавпи повертаються “на колеса”. Цього тижня підопічні Максима Міхельсона відіграють проти команди з верхньої частини турнірної таблиці. Хімік йде по сезону з показником 8 перемог, 6 поразок. Команда Віталія Степановського посідає п’яту сходинку у турнірній таблиці. У першому колі южненці достатньо переконливо переграли черкасців. Зараз Мавпи спробують реваншуватися і перервати свою серію із шести поразок поспіль.

20 листопада. Одеса. Суперліга Windrose
16:00 Одеса – Черкаські Мавпи

Матч із Одесою – хороша можливість поборотися за перемогу. Одесити поки посідають 9-ту сходинку у турнірній таблиці. В останньому турі підопічні Олега Юшкіна показали свій характер, перегравши в обмеженому складі Київ-Баскет, втім у наступній грі поступилися Тернополю. Відповідно Одеса – нестабільний клуб, від якого можна чекати чого завгодно. У першій грі Одеса переграла Мавп завдяки останнім влучним кидкам Чарльза Келіссона. З моменту того матчу Мавпи суттєво підсилилися, особливо у задній лінії. Цікавою може бути дуель центрових, де наддосвідчений Андрій Агафонов протистоятиме молодому черкасцеві Сергію Скірі, який набрав непогану форму. Протистоянь у різних лініях багато. Мотивація має бути на боці Мавп, яким потрібна не одна, перемога, а серія перемог.

19-20 листопада. Суми. Вища ліга
19.11. 19:00 СумДУ – Черкаські Мавпи-2
20.11. 12:00 СумДУ – Черкаські Мавпи-2

Матчі сусідів по турнірній таблиці. Мавпи-2 зараз програли 5 матчів поспіль, втім в останніх іграх не скажеш, що дублери грали безнадійно. Команда Георгія Ступенчука прогресує і має шанси покращити своє становище. СумДУ – досвідчена команда, у якої 4 перемоги, 4 поразки і третє місце у чемпіонаті. Нині в активі клубу три перемоги пспіль, на власному паркеті команда спробує продовжити свою серію. Наскільки черкасці поборються за перемогу, залежить склад дубля. За основного складу – боротьба однозначно буде.

15-17 листопада. Київ. ВЮБЛ-2005
Черкаські Мавпи-05 з показником 5-1 знаходяться серед лідерів ВЮБЛ. У Києві підопічні Василя Івлєва відіграють матчі зі столичними командами ДЮСШ-1, ДЮСШ-12 та СДЮСШОР з баскетболу.

Як повідомляла vikka.ua, ексгравець черкаського «Дніпра» став головним тренером національної збірної.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x