НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» вдома зіграють із «Хіміком»

«Черкаські Мавпи» вдома зіграють із «Хіміком»

-

- Advertisment -

Останній тиждень регулярного чемпіонату Суперліги Паріматч. У першій грі тижня «Черкаські Мавпи» приймають сусіда по турнірній таблиці – «Хімік». Вже сьогодні, 5 травня, о 18:00 команди зустрінуться на паркеті черкаського «Будівельника».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

«Черкаські Мавпи» підходять до цієї гри без турнірних завдань. Підопічні Максима Міхельсона дограють регулярний чемпіонат, маючи в думках серію плей-оф із «Київ-Баскетом». Зрозуміло, що завдання – перемагати у кожному матчі. Втім разом з тим тренерський штаб прагне налагодити усі командні взаємодії та ігрові схеми. Важливо також не перевантажити лідерів, а разом з тим, тримати їх в оптимальній формі перед плей-оф.

У «Хіміка» також завдання виконане. Втім южненський клуб ще може покращити своє становище. «Хімік» зараз опустився на сьомий рядок турнірної таблиці, але може повернути собі шосте місце. Відповідно, більша мотивація у цьому матчі буде в южненців.

Цьогоріч команди відіграли між собою чотири рази (три у чемпіонаті і раз у кубку). В активі южненців дві перемоги у Суперлізі, тоді як «Мавпи» виграли раз у чемпіонаті та раз у чвертьфіналі Кубка України.

Як завжди, для черкасців важливим фактором у цій грі буде гра лідерів «Хіміка» – Нельсона та Саллівана. Закрити їх – головне завдання команди. У «Мавп» в останніх турах непогано в командну гру вливається Кемерон Янг, також як завжди стабільний Кемерон Джонс.

Нагадаємо, що через нові карантинні обмеження у Черкасах – матч пройде без глядачів на трибунах. Тому чекаємо на вашу підтримку онлайн. Переглянути матч можна буде на XSport, mavpabasket.com, YouTube, ВІККА (запис).

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» розгромили «Одесу».

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x