НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» в контрольному матчі поступилися «Тернополю» (Фото)

«Черкаські Мавпи» в контрольному матчі поступилися «Тернополю» (Фото)

-

- Advertisment -

Баскетбол повернувся на черкаський майданчик! Через півроку «Черкаські Мавпи» зіграли у рідних стінах. У межах підготовки до нового сезону Суперліги Парі-Матч підопічні Максима Міхельсона зустрічалися з новачком чемпіонату, «Тернополем».

Амбітний суперник здобув перемогу – 71:79, інформує пресслужба БК «Черкаські Мавпи».

mavpabasket.com

Зі старту матчу баскетболісти «Тернополя» наглядно продемонстрували, що незважаючи на статус дебютанта, команда буде досить конкурентною. Підопічні Дмитра Забірченка швидко відірвалися на відстань 10-ти, а згодом і 15-ти очок. Цей пасив черкасцям довелося відігравати протягом усього матчу.

«Мавпи» певний час шукали свою гру, часто атаки команди не досягали цілі, як з близької, так і з дальної відстані. На це «Тернопіль» відповідав швидкими проривами. Особливо у першій чверті «Мавпам» докучав колишній капітан – Олександр Кольченко, котрий ще в першій чверті набрав 10 балів. А гості виграли період з рахунком 13:29.

Втім поступово «Мавпи» налагодили постачання очок. У другій чверті підопічні Максима Міхельсона зусиллями Сеада Хаджифейзовича, Лакі Джонса та інших зупинили ривок суперника і скоротили відставання до 10-ти очок. В останній атаці американець в проході реалізував 2+1 – 35:44.

Після великої перерви команди певний час тримали звичний статус-кво. Тренери обох використовували широку ротацію. Втім ближче до завершення третьої чверті тернополяни знову почали відриватися. До результативного Кольченка долучилися Югба та Боуі. У заключній 10-хвилинці гості навіть «Мали» перевагу у 20 очок і, здавалося, що так команди і завершать. Втім кінцівка зустрічі була за черкасцями. За півтори хвилин до фінальної сирени «Мавпи» здійснили ривок 12:0 і в певний момент були на відстані 7-ми очок. Однак гості, хоч і розгубили значну перевагу, втім втримали перемогу – 71:79.

Розклад

10.09. (четвер)
14:00. “Тернопіль” – “Хімік”

11.09 (п’ятниця)
13:00. “Черкаські Мавпи” – “Хімік”

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк взяв участь у відкритті сучасного баскетбольного майданчика в Черкасах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x