НовиниСпортМихайлюк взяв участь у відкритті сучасного баскетбольного майданчика в...

Михайлюк взяв участь у відкритті сучасного баскетбольного майданчика в Черкасах (Фото, відео)

-

- Advertisment -

Святково і по-родинному! Зірковий вихованець приватної баскетбольної школи Михайла Бродського, гравець НБА Святослав Михайлюк разом із гравцями, тренерами “Черкаських Мавп” і партнерами клубу взяв учась у відкритті нового майданчика біля ЗОШ №18.

Про це інформує пресслужба БК.

Подібні родинні зустрічі проходять у Черкасах щороку. Наш найвідоміший вихованець не забуває про свій баскетбольний дім. Цьогоріч Святослав Михайлюк взяв участь у святковому дійстві – нагородив чемпіонів та призерів Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги, побував на відкритті баскетбольного майданчика біля школи №18. Новинку побудували партнери “Черкаських Мавп”, спонсори та меценати баскетболу.

Захід пройшов з дотриманням протиепідеміологічних норм та соціальної дистанції.

«Приємно щороку приїздити до Черкас і бачити позитивні зміни. Росте баскетбольна школа, з’являється більше нових команд, приводять нових тренерів. Зараз відкрили новий баскетбольний майданчик. Це дуже важливо для дітей. Коли я навчався в школі, у нас був майданчик, але не такого рівня. Цей майданчик має стати поштовхом для розвитку баскетболу, у дітей будуть кращі умови для занять. Це дасть результати», – розповів гравець «Детройт Пістонс» Святослав Михайлюк.

Торік за кошти мецената та президента Федерації баскетболу України Михайла Бродського була відремонтована спортивна зала школи № 18. Сума приватних інвестицій – 3 млн. грн. Там була замінена підлога, облаштовані баскетбольні конструкції, трибуни, зроблені роздягальні та душові кімнати. Були створені і успішно функціонують два спортивні баскетбольні класи.

Зараз почесний президент “Черкаських Мавп” Олександр Згіблов, партнер клубу Олександр Радуцький, “Група Венето” та інші спонсори й партнери вирішили взятися за облаштування баскетбольного майданчика. На об’єкт було виділено понад 750 тисяч гривень. Із них лише 49 тисяч – це бюджетні кошти, решта – за рахунок меценатів і спонсорів цього проекту.

Новий майданчик зможе приймати змагання місцевого рівня. Турніри з баскетболу та баскетболу 3х3. У планах облаштувати трибуни, а в майбутньому проводити навіть змагання всеукраїнського рівня.

“Це значна для мене подія, адже не перший рік опікуюся 18-ою школою. Торік ми відремонтували спортивну залу, де постелили паркет із канадського клену, облаштували трибуни і шафи для дітей. Зараз утримуємо у цій школі два баскетбольних класи, які вже дають результати – маємо чемпіонів України. У нашому місті для всіх видів спорту не вистачає спортивної бази. Таких майданчиків у нас одиниці. Такі майданчики повинні бути в кожній школі. Це основа, без якої не може бути жодного виду спорту”, – говорить Олександр Згіблов, почесний президент БК “Черкаські Мавпи”.

Відкриття важливого спортивного об’єкта поєднали зі ще однією важливою подією – нагородженням переможців та призерів сезону Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. Святослав Михайлюк та гравець “Черкаських Мавп” Нікіта Руслов нагородили чемпіонів України – команди “Черкаські Мавпи-09” та “Венето-Черкаси-07”, а також команду “Черкаські Мавпи-08-2” за третє місце у дивізіоні Б. Окрім медалей та кубків вихованці баскетбольної школи клубу отримали призи.

Тренують дітей – Максим Міхельсон, Василь Івлєв, Світлана Маляр та Наталія Євтушевська.

«Чудово, що є спадковість поколінь. Що 12 років тому Святослав Михайлюк завоював першу медаль в юнацьких змаганнях, а сьогодні він нагороджує дітей сам. Він в якості гравця НБА, він є ідеалом для цих діток. Чудові емоції від цього. Тішить, що для наших дітей з’явився ще один якісний об’єкт для занять баскетболом. Це найкращий майданчик у Черкасах і, я думаю, що один із найкращих в Україні, тому що він відповідає всім стандартам. Якість на високому рівні», – каже головний тренер “Черкаських Мавп” Максим Міхельсон.

На новому майданчику можуть займатися всі учні школи, а також діти з цього мікрорайону. Першими на майданчик вийшли головні герої дійства – діти. Чемпіони України, дівчата з “Венето-Черкаси-07” та юнаки з “Мавп-08” зійшлися у товариській грі.

«Дуже рада, що нас привітав Святослав Михайлюк. Ми встигли з ним навіть трохи поговорити, розповідали про наш сезон, він нас похвалив і сказав, що ми продовжували наполегливо працювати. Майданчик подобається, покриття дуже хорошої якості. На ньому приємно грати», – прокоментувала гравчиня “Венето-Черкаси-07” Кіра Куроп’ятник.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Святослав Михайлюк підтримує форму у Черкасах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x