НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» на виїзді зіграють з «Прометеєм»

«Черкаські Мавпи» на виїзді зіграють з «Прометеєм»

-

- Advertisment -

Перший виїзний тур для «Черкаських Мавп» і одразу надскладні суперники. Вже сьогодні, 8 жовтня, підопічні Максима Міхельсона зіграють проти чинного чемпіона України – «Прометея». Команда із Слобожанського ще минулоріч була однією із найсильніших за складом, зараз же ще дужче підсилилася.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Гра відбудеться 8 жовтня, старт о 18:00. Матч можна буде переглянути на YouTube ФБУ, а в записі на ТРК «ВІККА».

«Прометей» – клуб, який раніше за всіх розпочав підготовку до сезону і вже має у своєму активі чимало матчів. Команда вийшла до групового раунду Ліги чемпіонів, виграла Суперкубок України. 6 жовтня підопічні Ронена Гінзбурга провели якісний матч проти топової команди Європи – «Тенеріфе», поступившись лиш на останніх секундах.

У чемпіонаті в команди зі Слобожанського теж все гаразд – дві впевнені перемоги над «Запоріжжям» та «Харківськими Соколами». Зараз гравці «Прометея» у тонусі, вони зіграються із кожним матчем, тому, логічно, є фаворитами цього матчу.

«Прометей» має один із найсильніших складів у чемпіонаті. І без того зіркову компанію з Д’Анджело Харрісоном і Ді Джеєм Стефенсом на чолі клуб вже під час сезону посилив двома статусними баскетболістами – Міро Біланом та Ді Джеєм Кеннеді. Відповідно «Прометей» може собі дозволити обирати, які два легіонери можуть не грати у матчі.

«Черкаські Мавпи» стартували з несподіваного для багатьох результату. На власному паркеті колектив Максима Міхельсона здолав ще одного претендента на найвищі медалі в сезоні – «Будівельник». Однак закріпити цей успіх черкасці не зуміли, прикро поступившись «Хіміку» та «Одесі». Перекрити ці результати і зіграти якнайкраще – таке завдання команди.

Позитивною новиною для черкаських уболівальників є підписання командою Дарко Балабана. Досвідчений сербський центровий вже провів кілька тренувань у Черкасах і поступово освоюється у колективі. Безперечно на адаптацію йому потрібен час, втім він вже зможе дебютувати за команду.

«Їдемо грати з однією із найсильніших, якщо не найсильнішою, командою ліги. Зрозуміло, що очікуємо на серйозний супротив. Сподіваюся, що зможемо конкурувати із командою. Звісно, є доля нервозності і розчарування від того, як ми зіграли в домашньому турі. Звісно, всі хочуть виправити ситуацію, при цьому суперник непростий. Ситуація удвічі складніша для того, щоб показати, що ми можемо розраховувати на перемогу у кожному матчі цього сезону. Сподіваюся, що у нас вийде показати щось достойне», – говорить головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон.

Як повідомляла раніше vikka.ua, вихованці «Черкаських Мавп» влаштували батл із письменниками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x