НовиниЧеркасиВихованці «Черкаських Мавп» влаштували батл із письменниками

Вихованці «Черкаських Мавп» влаштували батл із письменниками

-

- Advertisment -

Баскетболісти проти письменників. Вихованці баскетбольної школи Михайла Бродського, гравці «Черкаських Мавп-08-09» влаштували цікавий батл. В рамках Черкаського книжкового фестивалю наші юнаки та дівчата позмагалися із письменниками у баскетболі та поезії. Про це повідомила пресслужба «Черкаських Мавп».

«Черкаські Мавпи» долучилися до Книжкого фестивалю, який протягом трьох днів проходив у Черкасах. До обласного центру завітали письменники з усієї України, серед них була сформована команда, котра зажадала зіграти з нашими баскетболістами.

черкаські мавпи
mavpabasket.com

Захід пройшов на базі спеціалізованої гімназії №18. Все організували у два етапи. Спочатку баскетбольний матч, а далі поетичний батл баскетболістів проти письменників. Команда «Черкаських Мавп-08-09м, а також дівчат з «Венето-Черкаси» зустрілася у товариському баскетбольному протистоянні з письменниками.

черкаські мавпи
mavpabasket.com

Далі на учасників чекав другий тур цікавого протистояння, а саме батл із віршів. Почергово учасники кожної з команд виходили на сцену й читали всім присутнім поезію. Вихованці «Мавп» читали вірші поетів, проти яких грали, а також обрану поезію зі шкільної програми. Окрім цього басктеболісти потішили глядачів піснями, які вони написали ще на фестивалі мінібаскетболу у Залізному порту.

Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»:

«Поети запропонували зіграти таку товариську гру – це цікаво, незвично, нестандартно. Це частина того, що ми хочемо дати своїм дітям – різнобічний розвиток. Чому? Тому що окрім баскетбольного матчу хлопці провели поетичний батл і для дітей це протистояння було навіть корисніше, важливіше».

черкаські мавпи
mavpabasket.com

«Усім сподобався цей досвід. Поети відчули енергетику, яку ми несемо в собі, енергетику баскетболу. Ми виховуємо хлопців і дівчат не лише, як баскетболістів, а і особистостей. Це новий захід для наших команд, вийшло справжнє свято, всі перемкнутися від рутини. Ми хочемо всебічно розвивати дітей, важливо, щоб вони були креативні і творчі. Коли вони зіграли це одне, а в актовій залі зовсім інше – це нове для них, читати вірші, бути самому на сцені. Хлопці проявили себе. Це було відкриттям для нас. Всі хвилювалися, але впоралися дуже добре. Єднання колективу, команди, побачили усіх з різних боків. Драйовий і класний захід»,  говорить Світлана Маляр-Белінська, тренерка баскетбольної школи «Черкаських Мавп».

Як повідомляла vikka.ua, У Черкасах проведуть концерт пам’яті Владислава Вакуленка

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x