НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» готуються до гри з «Харківськими Соколами»

«Черкаські Мавпи» готуються до гри з «Харківськими Соколами»

-

- Advertisment -

“Черкаські Мавпи” розпочинають новий баскетбольний сезон після понад піврічної паузи. Для нашої команди чемпіонат повертається на виїзді з протистояння із “Харківськими Соколами”.

Матч відбудеться 8 жовтня о 19:30 в СК «Локомотив». Трансляція відбудеться на сторінці YouTube ФБУ, пише пресслужба БК.

Пандемія коронавірусу вносить неабиякі корективи. Сезон очікується непередбачуваний, адже і “Соколи” і “Мавпи” безпосередньо зіштовхнулися із явищем під назвою COVID-19. Ряд баскетболістів харківського клубу заразилися у вересні у розпал передсезонної підготовки. Відповідно, команда пропустила більшість товариських турнірів та контрольних матчів.

“Черкаські Мавпи” планомірно підходили до перших матчів сезону. Підопічні Максима Міхельсона відіграли більшість спарингів, взяли участь у турнірах у Кам’янському та Миколаєві. Втім на фінішній прямій черкаська команда забуксувала. Кілька гравців заразилися, відповідно за півтора тижні до початку чемпіонату “Мавпи” пішли на самоізоляцію. Вийшла з карантину команда лише 7 днів тому, однак далеко не в повному складі. В останні дні Максим Міхельсон міг розраховувати лише на 8 баскетболістів, серед них молоді гравці та дублери.

У лазареті “Мавп” залишаються Іван Ткаченко і Владислав Мельник, котрі повернуться у стрій у листопаді. Також не можуть грати легіонери Лакі Джонс і Кемерон Джонс. Останній вибув до грудня, а Лакі, можливо, повернеться до тренувань раніше.

Незважаючи на такі проблеми зі складом, баскетболісти з нетерпінням чекають на перший офіційний матч. Серед них – Олександр Кобець. Зірковий вихованець приватної баскетбольної школи Михайла Бродського підписав контракт із “Мавпами” й з першого матчу готовий демонструвати максимум.

«Дуже чекаю на гру. Зараз в усіх команд проблеми зі складом. Але до матчів треба підходити в оптимальних умовах, враховуючи всі проблеми, які ми маємо на сьогодні. Я вважаю, що у нас цього року дуже хороша команда, яка може обіграти будь-кого. Тому ми налаштовуємося на всі 100%. Харків – хороший суперник. Ми неодноразово поступилися в Харкові, тому про розслаблення не може бути й мови. Це лише мотивує нас. Ми підготовлені й мотивовані на цю команду», – зазначає Олександр Кобець.

Цьогорічний склад “Мавп” відповідає клубній стратегії клубу. Команду формують як досвідчені баскетболісти – Конєв, Попов, Хаджифейзович, Л. Джонс, К.Джонс та власні вихованці і молоді й перспективні гравці. Цікаво буде побачити на взаємодію молодої передньої лінії “Мавп” (Скапінцев, Сергеєв, Руслов) і досвідченої задньої (Джонс, Попов).

У “Харківських Соколів” склад змінився практично повністю. Зі старожилів лишилися Бояркін, Мусієнко й Тарасенко. До них додалася трійка американських легіонерів та низка українських гравців. Із них екс-гравець “Мавп” Ігор Чумаков. А в тренерському штабі також знайоме обличчя, асистент тренера Олега Манойленка – колишній керманич “Черкаських Мавп-2” Володимир Чурсін.

Матч у Харкові має бути цікавим з кількох боків. З одного – це старт сезону для обох команд. З іншого – історія протистоянь між колективами. “Соколи” хоча і мали статус аутсайдера, втім двічі минулого року вдома перегравали “Мавп”. Буде складно і цьогоріч.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» підписали двох молодих баскетболістів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x