НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» підписали двох молодих баскетболістів

«Черкаські Мавпи» підписали двох молодих баскетболістів

-

- Advertisment -

Робота на перспективу. «Черкаські Мавпи» уклали угоди зі Святославом Товкачем та Сергієм Скірою. Баскетболісти підписали контракти з командою Вищої ліги.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Скіра і Товкач приєдналися до «Черкаських Мавп» у серпні. Обидва баскетболісти пройшли тривалий трай-аут, після чого уклали угоди з клубом.

Цей сезон гравці проведуть у складі «Черкаських Мавп-2», втім тренувальний процес хлопці проводять у складі основної команди. З огляду на складну ситуацію із пандемією коронавірусу та зараженими гравцями в команді, очікується, що і Скіра і Товкач отримають свій шанс у Суперлізі.

18-річний Святослав Товкач (2002 р.н., 203 см) грає на позиції 3-4 номера. На юнацькому рівні захищав кольори КСЛІ, ОБШ ім. Бєлостєнного, після чого перебрався до столичного «Інфізу». Минулий сезон провів у Першій лізі.

«Приїхав до Черкас на перегляд. Спочатку не вірив, що одразу зможу тренуватися із основною командою. Хлопці мене добре прийняли, на тренуваннях все підказують. До навантажень також поступово призвичаївся. Цього сезону гратиму за команду Вищої ліги, втім зараз тренуюся з основою, можливо отримаю свій шанс в Суперлізі. Намагатимуся довести тренерському штабу, що я можу грати», – ділиться враженнями Святослав Товкач.

mavpabasket.com

20-річний центровий Сергій Скіра (2000 р.н., 208 см) є вихованцем одеського баскетболу. Після чого перебрався до южненського «Хіміка». Останні два роки офіційно пропустив.

«Дуже вдячний Максиму Сергійовичу (Міхельсону) за запрошення до команди. За те, що дав мені шанс повернутися у великий спорт. Я вже тривалий час тренуюся у Черкасах. Мені все подобається. Багатьох гравців я знав до цього, з іншими познайомився, все підказують, допомагають. Прагну проявити найкращі якості та допомогти клубу», – зазначає Сергій Скіра.

Як повідомляв сайт vikka.ua, “Черкаські Мавпи – 04” проводять низку домашніх матчів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x