НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» готуються до гри з «Будівельником»

«Черкаські Мавпи» готуються до гри з «Будівельником»

-

- Advertisment -

Новий тижневий цикл. Після серії матчів третього туру «Черкаські Мавпи» повернулися додому, де готуються до четвертого тижня Суперліги Паріматч. 31 жовтня підопічні Максима Міхельсона зустрінуться в столиці із найтитулованішим клубом України – «Будівельником».

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

Гіршого старту сезону для «Черкаських Мавп» не вигадаєш. Перед першими матчами чемпіонату команда втратила більшість гравців – у когось був коронавірус, інші травмовані. Втім в останніх турах поступово гравці почали повертатися з лазарету.

На вчорашньому вечірньому тренуванні в основній групі працювало 10 гравців основної команди – досить широкий склад як для цього сезону. Індивідуально працюють Кемерон Джонс, Нікіта Руслов, Сергій Скіра і Владислав Мельник. В лазареті залишається Сергій Попов. Також до тренувального процесу залучені молоді гравці дубля. З основою на тренуванні працювали Юрій Романовський, Кіріл Крутогуз, Іван Токовенко і Артур Назаренко.

Незважаючи на те, що «Мавпи» йдуть по сезону з показником 0-6, у команді абсолютно здорова атмосфера. Баскетболісти мотивовані і розуміють, що скоро ця серія завершиться. З кожним днем гравці набирають форму і прогресують. Капітан команди Володимир Конєв розчарований таким початком, втім запевняє, усі гравці працюють на 100% своїх можливостей.

На вечірньому тренуванні гравці відпрацьовували велику кількість ігрових схем у захисті та нападі. Поки що робота зосереджена на своїй грі, незабаром розпочнеться підготовка власне до «Будівельника».

Початок гри відбудеться о 16:00. Подивитися гру можна буде в онлайн-режимі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» поступаються «Прометею».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах деякі будинки залишаться без води та опалення

19 березня з 8.00 до 16.00 без гарячого водопостачання та опалення тимчасово залишаться мешканці будинку 3 по вулиці Олени...

Черкащанина відправили за ґрати на 12 років за зґвалтування неповнолітньої

Ювенальні прокурори успішно захистили в апеляційному суді рішення про засудження 19-річного черкащанина до 12 років позбавлення волі за зґвалтування...

Цікаве:

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...

Страхування дітей: що це і як працює?

Страхування — це поширений наразі вид захисту. Його використовують...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x