НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» поступаються «Прометею» (Фото, відео)

«Черкаські Мавпи» поступаються «Прометею» (Фото, відео)

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» поки не можуть здобути першу перемогу в сезоні. У черговому матчі Суперліги Паріматч черкасці дали бій «Прометею», але знову поступилися. Рахунок поєдинку склав 101:80.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

«Черкаські Мавпи» на старті зустрічі продемонстрували, що не бояться фаворита цього протистояння. У стартовій чверті підопічні Максима Міхельсона швидко вийшли вперед і були попереду на відстані кількох атак. У стартовому відрізку добре відпрацювали Конєв, Хаджифейзович і Лакі Джонс. У «Прометея» гру вели Рід та Лукашов. До середини чверті на майданчик вийшов Олександр Кобець, який поцілив кілька непростих кидків і продовжив тримати «Мавп» попереду – 25:29 після першої чверті.

У другій чверті кам’янчани поступово відновили статус-кво. Важливий відрізок відпрацював Майкл Маєрс, котрого черкасцям було складно зупинити. Продовжив бомбардувати кошик «Мавп» Маркіз Рід. Як підсумок, господарі виграли чверть і на велику перерву команди пішли за переваги «Прометея» – 47:43.

Після великої перерви «Мавпи» трималися в рахунку. До середини чверті команда зусиллями Володимира Конєва і Лакі Джонса скоротила відставання до мінімуму, однак далі гравці «Прометея» знову зробили свій ривок і відірвалися на комфортну відстань 13-ти очок – 72:59.

У заключній чверті переломити хід гри черкасці не зуміли. «Прометей» грав від своєї переваги, Віталій Черній застосував ротацію і команда лише збільшила перевагу. Як підсумок, – 101:80. «Мавп» не вистачило на весь матч із «Прометеєм».

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» програли БК «Запоріжжя».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x