НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" ганяли на саморобних тачках (ФОТО)

"Черкаські Мавпи" ганяли на саморобних тачках (ФОТО)

-

- Advertisment -

Баскетбольна родина "Черкаських Мавп" долучилася до традиційного дійства "Крутий Спуск" – перегонах на саморобних тачках. Про це повідомляє пресслужба баскетбольного клубу.

Болід "Черкаських Мавп" назвали "МавПушка". За кермом був незмінний талісман клубу "Горинич".

"Наші спонсори група "Венето" створили ці боліди. Сьогодні "Черкаська Мавпа" стартувала на нашій "МавПушці". Наш автомобіль має бути найшвидшим і найкращим, як і "Черкаські Мавпи". Нагадую усім, що скоро старт сезону, тому звертайтеся до клубної каси, купуйте абонементи, вболівайте за нашу команду. А ми покажемо, що ми не тільки будемо кращі в автомобільних перегонах, а й в баскетболі", − зазначив директор БК "Черкаські Мавпи" Володимир Гриценко.

Минулого року боліди "Черкаських Мавп" та "Венето" були найшвидшими. Команда "Черкаських Мавп" показала кращий результат по швидкості, а в загальному заліку фінішувала другою. По швидкості рівних "Мавпам" немає і цьогоріч.

"Ми вже другий рік беремо участь у перегонах "Крутий спуск". Тогоріч ми взяли практично всі призи, програли лише по сумі балів в загальному заліку. Однак ми були найшвидшими, проїхали найбільш довгу дистанцію. Цього року ці тачки переобладнали, зробили їм тюнінг. Над командою працювало до 10-ти осіб. Хлопці після роботи проектували болід, малювали ескізи, займалися нашою тачкою. Це технічна творчість молодих інженерів. Такий рух потрібно підтримувати у нашому місті", – зазначає керівник корпорації "Група Венето" Олександр Згіблов.

Обидва боліди пройшли дистанцію без проблем. Тачка "Венето" під назвою "Batya on the Road" потішила глядачів не лише швидким проходженням траси, а й яскравим піротехнічним шлейфом. Тачка "МавПушка", якою керував Горинич, пройшла дистанцію найшвидше. Після гонки обидві тачки користувалися неабиякою популярністю серед публіки.

Нагадаємо, що "Крутий спуск" – яскравий захід, який вже втретє проходить у Черкасах. Відчайдухи з усього міста мали можливість сконструювати свій гоночний болід, який має швидко спуститися Замковим узвозом, пройшовши смугу перешкод. Цьогоріч участь у масштабних перегонах взяло одразу дві команди "Черкаських Мавп" – це команда партнерів клубу "Венето" та команда клубу.

Усі результати перегонів на саморобних тачках та багато яскравих фото зможете побачити уже сьогодні на нашому сайті vikka.ua.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкаському зоопарку відкрили унікальну експозицію копитних.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x