додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи-07" перемогли "Хижаків" і вийшли до фіналу ВЮБЛ

"Черкаські Мавпи-07" перемогли "Хижаків" і вийшли до фіналу ВЮБЛ

0

"КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-07" впевнено виграли свій півфінал і вже забезпечили собі повернення до дивізіону А. Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

Підопічні Володимира Мірошника продовжують не помічати суперників у фінальному турі Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України серед юнаків 2007 року народження. Сьогодні, 7 травня, у Черкасах проходить другий тур фінального етапу у дивізіоні Б.

Після потужної перемоги над Маріуполем "КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-07" не лишили шансів столичним "Хижакам". Черкасці розпочали першу чверть, вигравши її з рахунком 23:6. Далі "Мавпи" лише збільшували свою перевагу, не давши суперникові набрати більше 10 очок у кожному періоді.

Як підсумок − 61:29. Впевнена перемога юних черкаських баскетболістів, які вийшли до фіналу і вже точно зіграють у дивізіоні А наступного сезону.

У фіналі ВЮБЛ-07 "КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-07" зіграють з переможцем пари "Хімік" (Южне) – "Прогрес" (Крюківщина). Фінальний матч відбудеться завтра о 15:15. Трансляція матчу буде на нашому сайті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-07" розгромили Маріуполь і вийшли до півфіналу ВЮБЛ.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version